Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.990 Ft
Menny.:db

Guanokalong® Sweet Bat 1kg

Ár:
5.990 Ft
Kiszerelés: 1 kg
Menny.:db
Gyártó: Guanokalong
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás

Guanokalong Sweet Bat - szerves virágzó trágya granulált formában

A Guanokalong Sweet Bat egy granulált formájú virágzást elősegítő trágya, amelyet olyan termelőknek és városi kertészeknek szánunk, akik természetes módon szeretnék javítani terméshozamukat és termésminőségüket. A termékben felhasznált nyersanyagok tisztán szerves eredetűek, és táplálják mind a növényeket, mind a talajban lévő mikroorganizmusokat. 

A Sweet Bat előállításához cukornádpor (cukornádmelaszból készült) és a rendkívül hatékony High Phos por, amely mineralizált denevérguanóból készül, kerül felhasználásra. Ez a kombináció rendkívül értékes tápanyagokat biztosít a növényeknek, és egyúttal táplálja a szubsztrátumban élő mikroorganizmusokat. A melasz gyorsan hozzáférhető energiaforrás a növény és a talajlakó szervezetek számára. A kiváló minőségű foszfor erősíti a növényt a gyökerektől a levél- és virágcsúcsokig. Emellett serkenti és támogatja a virágképzést. A mikrotápanyagok és enzimek segítenek a növény és a talaj termőképességének fenntartásában. A benne lévő kálium optimalizálja a növények vízmegtartó képességét, a kalcium pedig erősíti a sejtfalakat.

 A növényeket károsító stressz csökken, és a kórokozók, például a káros baktériumok és gombák nehezebben tudnak kárt okozni. Összességében az egész rendszer egészsége és hatékonysága növekszik. Ez végső soron jobb általános minőséget, intenzívebb aromát és ízt, valamint nagyobb terméshozamot eredményez.

A Sweet Bat könnyen használható, és beltéren vagy kültéren egyaránt használható. Virágcserépben vagy növénytálcában történő használat esetén körülbelül 8 gramm granulátumot keverjünk össze egy liter szubsztrátra a virágzási időszak elején. Később, a negyedik héten, további 8 grammot literenként a talajban eloszlatunk a növény körül, és elgereblyézzük.
A szabadban a terméket általában csak be kell gereblyézni. Erre növényenként körülbelül 100 grammot használunk, és a granulátumot a növény szára köré kell gereblyézni. A gyártó áprilisban, júniusban és augusztusban javasolja a tápanyag kijuttatását.

A Guanokalong Sweet Bat :
- Cukornádporból és magas foszforartalmú porból készült szerves virágtrágya.
- NPK-érték: 0 - 10 - 10
- Alkalmas beltéri és kültéri használatra
- Alkalmas talaj és kókuszföld keverékekhez
- granulátum formában a könnyű adagolás érdekében
- Serkenti a gyökérnövekedést és élénkíti a talajt
- Gyorsan rendelkezésre álló energiaforrás a növények és a mikroorganizmusok számára
- Foszforral és káliummal látja el a növényt
- számos mikrotápanyagot, például kalciumot tartalmaz
- stabilabb sejtfalakat biztosít a növényben
- javítja a növény vízháztartását
- javítja a termés minőségét, zamatát és ízét
- növeli a terméshozamot

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!