Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de

Plagron

 

Európában a Plagron évtizedek óta vezető szerepet tölt be különböző földkeverékek fejlesztésében és forgalmazásában. A Plagrontól megszokott magas minőségű földkeverékek, gondosan válogatott tőzegfajtákból, gilisztahumuszból, más biológiai értéket növelő szervesanyagból és szerkezetüket tovább javító perlit hozzáadásával állították össze. A földkeverékek gazdagon tartalmaznak a növények természetes ellenállóképességét növelő alkotókat, a betegségek és gombák által okozott károk elkerülésére.

A kertészek és a növények igényei  különböznek, ezért a Plagron specifikus földkeverékeket fejleszett ki, melyek a tápozás mértékében és minőségében térnek el egymástól.

A Plagron tápoldataival négy koncepciót kínál. A TERRA Conceptet kifejezetten földes művelésre finomították ki, gyorsan ható és vízben kitűnően oldodó növénytápokat tartalmaz.

A 100% BIO Concept csoportba tartozó készítmények szigorúan ellenőrzött összetétellel kerülnek forgalomba, hogy a bio termesztés zavartalanul menjen. Ebbe a koncepcióba illenek az ALGA termékek.

A COCOS Concept termékei speciálisan a kókuszroston való termesztéshez készültek, de a Plagron megalkotta a HYDRO Concept termékcsaládot is, mely koncentrált, vízben kitűnően oldódó tápokat tartalmaz vízkultúrás termesztésre.

Rendezés: