Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de

General Hydroponics Europe-Terra Aquatica

A General Hydroponics vállalatot a 70-es évek közepén alapította egy tudósokból, kutatókból és szakemberekből álló csoport a californiai San Francisco mellet. 

A General Hydroponics Europe - GHE-t 1994-ben alapította Franciaországban William Texier és Noucetta (Marie) Kehdi, miután nemzetközi elismerést szereztek hidroponikus farmjukkal, a White Owl WaterFarmmal, ahol az 1990-es évek elején olyan növényeket termesztettek, amelyeket a San Francisco Bay-i Michelin-csillagos éttermek szolgáltak fel.

William a kezdetektől fogva újított, új termékeket és módszereket fejlesztett ki a hidrokultúrás technológia erejét a ma már oly fontossá vált organikus/biológiai módszerek tulajdonságaival és ökológiai érzékenységével ötvözve. William és Noucetta együtt úttörő szerepet játszottak a modern gazdálkodás új módszereinek kidolgozásában azáltal, hogy csak a legtisztább műtrágya-összetevőket használták, sok közülük élelmiszer-minőségű, és ezeket a legtisztább organikus/biológiai összetevőkkel kombinálták.

2020-ban a GHE- General Hydroponics Europe-ból Terra Aquatica

A GHE Terra Aquatica® néven született újjá: egy teljesen független francia vállalat, amely a spanyol határ közelében található. 

A Terra Aquatica megtartja a Flora-Series® eredeti formuláját, valamint az összes többi, jelenleg forgalmazott termékét, mivel ezek jogai az övék. Csak a név és a címkézés fog változni. 

Rendezés: