Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de

Bio Nova

 

A Bio Nova a kilencvenes évek eleje óta kiváló minőségű műtrágyák gyártójaként jelenik meg mindenféle termesztett és virágzó növény számára.
Magas minőségű prémium műtrágyák.
Az évekig tartó kutatás, a terepi tapasztalatok és az e folyamat során szerzett mélyreható ismeretek egy egyedülálló, csúcskategóriás termékcsalád kifejlesztését eredményezték. Minőség, mennyiség, tisztaság, környezetbarátság, egyszerű használat, magas hozam és kiváló eredmények jellemzik ezeket a termékeket.
Folyamatunk részeként együttműködő kapcsolatokat tartunk fenn külső laboratóriumokkal. Kölcsönösen előnyös hálózatokat hozunk létre a tudományos közösség azon tagjaival, akiknek tanulmányai megfelelnek az érdeklődési körünknek. Ezen túlmenően szorosan figyelemmel kísérjük a nemzetközi piacot olyan ötletekért, amelyek jobb termékekhez vezethetnek. És ami a legfontosabb, nyitva tartjuk az ajtónkat ügyfeleink előtt, és várjuk a véleményüket. Meghallgatjuk aggodalmaikat és kihívásaikat, és az igényeiknek megfelelő termékekkel válaszolunk.
A Bio Nova termékválaszték alapja hét fő irányzatból áll. Mindegyik áramlat egy-egy konkrét alkalmazási területet tükröz, amely a felhasznált termesztőközegeken alapul.

Rendezés: