Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
9.849 Ft
Menny.:db

GK-Organics® Complete Organics Por 1 Liter

Ár:
9.849 Ft
Kiszerelés: 1 liter
Menny.:db
Gyártó: Guanokalong
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.

Leírás

GK-Organics® Complete Organics

100%-ban szerves összetevőkből. GK-Organics® Complete Organics úgy lett összeállítva, hogy növényei és virágai mindent megkapjanak, amire a virágzásukhoz szükségük van.  Kényelmes megoldást kínál azok számára, akiknek kevés idejük van hogy növényeik tápanyag utánpótlásáról gondoskodjanak. A GK-Organics® Complete Organics természetes összetevők gondosan kiegyensúlyozott keveréke, beleértve a Guanokalong® por, GK-Organics® tengeri moszatpor, GK-Organics® Palm Tree Ash , GK-Organics® Vegetal Food és GK-Organics® Lava Worm Powder por.

Ezek az összetevők együttesen fokozzák a talaj termékenységét és elősegítik a növények egészséges növekedését. Ha ezt a szerves trágyát kültéri termesztéshez használja, akkor 5-10 négyzetméter földterületre 1 liter GK-Organics® Complete Organics-ra van szüksége.

A kezdetekkor keverjen össze egy 50 ml-es mérőpohárnyi GK-Organics® Complete Organics-ot 5 liter vízzel és ezzel locsolja meg növényeit. 
 
Ahogy a növények fejlődnek, a GK-Organics® Complete Organics-ot szükség szerint szórhatja a talajra, és gereblyézéssel gondoskodjon arról, hogy jól bedolgozza a talajba. Aki cserepet vagy ültetőedényt használ, annak ajánlott ültetés előtt 100 ml-es mérőpohár Guanokalong® Complete Organics-ot 15 liter virágföldbe vagy földbe keverni.  Ahogy a növények növekednek, szükség szerint tovább adagolhatja a GK-Organics® Complete Organics-ot a talajra, és alaposan öntözze meg. Ez a minden egyben szerves trágyázószer számos előnnyel jár.  Először is, egy átfogó megoldás révén leegyszerűsíti a tápanyag-utánpótlási folyamatot.  Ezenkívül erjedés révén javítja a talajállapotot, ami növeli a tápanyagok hozzáférhetőségét a növények számára.

A GK-Organics® Complete Organics szerves összetevők kiegyensúlyozott keveréke a vegyszeres és ásványi anyagokkal kiegészített műtrágyákhoz képest kiemelkedővé teszi.  Különösen előnyös a tápanyaghiányos talajok vagy a stresszes növények számára, ideális megoldást kínálva egészségük helyreállítására. A GK-Organics® Complete Organics ráadásul beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, így sokoldalúan alkalmazható a különböző kertészeti igényekhez.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a trágyázószer 100%-ban organikus, így biztosítva, hogy növényeit káros vegyi anyagok használata nélkül táplálja. A GK-Organics® Complete Organics NPK (nitrogén, foszfor és kálium) aránya 2-5-3.

 A A GK-Organics® Complete Organics segítségével Ön a fenntartható és környezetbarát kertészeti gyakorlatok támogatása mellett biztosíthatja növényei számára a virágzáshoz szükséges tápanyagokat.

Adagolás:
Enyhe trágyázáshoz: ültetés előtt keverjen 50 ml-es mérőpohárnyit keverjen 5 liter talajba. Egy 0,5 literes kiszerelés 50 liter talajhoz elegendő.

Közepes trágyázáshoz: ültetés előtt keverjen 100 ml-es mérőpohárnyit 5 liter talajba. Egy 1 literes kiszerelés 50 liter talajhoz elegendő.

Erős trágyázáshoz: ültetés előtt keverjen 300 ml-es mérőpohárnyit 5 liter talajhoz. Egy 3 literes csomag 50 liter talajhoz elegendő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Űrtartalom/ liter 1 liter