• Homegrow- center
  • Contact us
    Mobil: +421 944 588 746
    IP telefon: +421 363 700 022
    Mon - Fri:: 9:00 - 17:00
  • je prázdny
    za 0.00 €

Advanced Hydroponics of Holland Dutch Formula Micro 1 l

Advanced Hydroponics of Holland Dutch Formula Micro 1 l
Dutch Formula MICRO pozostáva zo silnej živnej zmesi chelátových mikroprvkov v kombinácii s jedinečnými pH puframi, čím poskytuje extra silu a stabilitu pre rast.
Kód produktu
AHHDFM1
Výrobca
Advanced Hydroponics of Holland
  • Zvolený variant
  • AHH M 1 l
19.08 € bez DPH
22.90 €Cena s DPH

Advanced Hydroponics of Holland Dutch Formula Micro

Uvidíte, že MICRO je tajomstvom úspechu, ktoré podporuje plodiny počas ich celého životného cyklu. Dutch Formula MICRO pozostáva zo silnej živnej zmesi chelátových mikroprvkov v kombinácii s jedinečnými pH puframi, čím poskytuje extra silu a stabilitu pre rast.

Použitie Dutch Formula presahuje rámec hydroponických systémov. Dutch Formula sa môže používať pre VŠETKY substráty. Pozemní pestovatelia a pestovatelia koksu sa o tom presvedčili.

Zmiešaním minerálnych zložiek prípravku Dutch Formula s vodou získate bohatú a vyváženú výživu pre vaše rastliny.  Dutch Formula je vhodná pre všetky druhy pestovateľských substrátov. 

NPK 7-0-9 + (7 CaO)

K dispozícii v: 500ml - 1ltr - 5ltr - 10ltr - 25ltr - 60ltr

 Varianty produktu
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.