Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.588 Ft
Menny.:db

Plagron Alga Grow 0,5 Liter

Ár:
5.588 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Plagron
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 03.
A Plagron  Alga Grow egy olyan alapvető növényi tápanyag, amelyet kifejezetten a talajalapú termesztéshez fejlesztettek ki. Az Alga Grow-t a növény növekedési fázisában használják.

Leírás

A Plagron  Alga Grow egy olyan alapvető növényi tápanyag, amelyet kifejezetten a talajalapú termesztéshez fejlesztettek ki. Az Alga Grow-t a növény növekedési fázisában használják. Ez az alga alapú műtrágya segíti az egészséges és kiegyensúlyozott növekedést és a jó gyökérfejlődést. Az Alga Grow szilárd alapot biztosít a növény számára, hogy a következő fázisban bőségesen virágozzon.


Adagolás és használat

Használat előtt jól rázza fel. Legfeljebb 4 ml Alga Grow-t adjon 1 liter vízhez (1:250). Használja ezt az oldatot minden egyes alkalommal, amikor a növényeket a növekedési fázisban öntözi. 

Az Alga Grow előnyei
100%-ban organikus és ökológiai gazdálkodásra alkalmas (CU tanúsítvánnyal rendelkezik).
Stabil pH-értéket biztosít a talajban.
Javítja a talaj szerkezetét.

 

Jellemzők
NPK műtrágya (4-2-4)

Tippek a Plagron-tól
 Töltse le a 100% NATURAL termesztési ütemtervet a legjobb felhasználáshoz és a helyes adagoláshoz.
 Kombinálja az Alga Grow-t a 100% NATURAL és UNIVERSAL termesztési stílusok többi termékével.


Csomagolás
100 ml-es, 250 ml-es, 500 ml-es és 1 L-es palackban, valamint 5 L-es és 10 L-es kannában.

Plagron

Plagron Alga Grow

A Plagron Alga Grow egy olyan tápanyag, amelyet a Plagron nevű vállalat fejlesztett ki és gyárt. Ez a tápanyag speciálisan az organikus gazdálkodáshoz készült, és az "Alga" elnevezés az algák által biztosított tápanyagokra utal, amelyek fontosak a növények számára.

Az Alga Grow a növények vegetatív növekedési szakaszára van kifejlesztve. Tartalmazza az algák által előállított esszenciális nyomelemeket és egyéb tápanyagokat, amelyek elősegítik a növények egészséges növekedését és fejlődését.

Ezek a tápanyagok különösen előnyösek lehetnek a biológiai vagy organikus gazdálkodásban, mivel természetes és fenntartható módon biztosítják a növények számára az összes szükséges tápanyagot.

A Plagron Alga Grow használata javíthatja a növények gyökérfejlődését, a levelek zöld színét és a növények általános egészségi állapotát. Fontos azonban, hogy mindig kövessük a gyártó által ajánlott adagolási útmutatót, hogy elkerüljük a túl- vagy alul táplálás következményeit.

Emlékeztetni kell, hogy a Plagron Alga Grow tápanyag csak egy összetevője lehet a növények sikeres termesztésének, így fontos figyelembe venni más tényezőket is, mint például a megfelelő fény, víz és levegő biztosítását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Űrtartalom/ liter 0,5 liter