Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
79.998 Ft
Menny.:db

HortiOne LED Panel 368 V2

Ár:
79.998 Ft
Menny.:db
Gyártó: HortiOne
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. április 17.
Nagy hatékonyságú LED lámpa növénytermesztéshez

Leírás

HortiOne LED Panel 368 V2

Nagy hatékonyságú LED lámpa növénytermesztéshez

A HortiOne 368 egy LED lámpa beltéri növénytermesztéshez. Úgy tervezték, hogy költséghatékony, innovatív megoldást nyújtson a beltéri kertészkedéshez. A lámpatest teljes fényspektrumának köszönhetően a HortiOne 368 alkalmas minden növény számára a fejlődés minden szakaszában, a magonc kortól vagy dugványoktól a növekedésen és virágzáson át a egészen gyümölcs- vagy magtermésig.

A HortiOne 368 kialakítása egyedülálló: a vegyesen közepes és nagy teljesítményű LED-technológia jó eredményeket biztosít a virágzás során. A semleges fehér fény a lehető legjobban tükrözi a napfényt, és biztosítja a növények természetes növekedését. A felhasznált LED-ekben a Hyper-Red (660 nm) és Far-Red (760 nm) fényforrások 1:10 arányban vannak jelen. Ez az úgynevezett "Emerson-hatást" vagy fokozó hatást eredményezi, amely köztudottan növeli a fotoszintézis sebességét.

A HortiOne 368 LED-lámpa előnyei:

-Maximális fénykibocsátás: Gondosan egymáshoz illesztett LED-ek, amelyek kombinálva a lehető legnagyobb fénykibocsátást biztosítják. Összesen 368 LED (360 x MID-POWER LED: Seoul Semiconductor (SSC) 3030C - 3500k; 8 x OSRAM OSLON Deep Red 660nm).
-Hosszú élettartam: 50 000 óra üzemidő a fényteljesítmény 90%-ának eléréséig.
-Nagy fotoszintetikus fényáram (PPF): 330µmol/s - másodpercenként 330 foton csapódik egy négyzetméternyi területre.
-Maximális hatékonyság: 2,7 µmol/J, amikor a modul teljes teljesítményen (130W) működik.
-Alacsony hőtermelés: a LED-ek nem termelnek aktív hősugárzást a növényekre, így nincs szükség hűtésre!
-Széles alkalmazási terület: a teljes spektrumú fényhullámok miatt a lámpatest ideális minden növényhez és fejlődési szakaszhoz.
-Kiváló minőségű termés: a természetközeli fénynek köszönhetően egészséges, fokozott hatóanyagtartalmú növények fejlődnek.
-Integrált fényvisszaverő, homogén fényeloszlás: a 45°-os szögben álló LED-lap fényvisszaverőként működik, javítva a fényszabályozást és növelve a szórt fény mennyiségét.
-Ideális kis termesztő sátrakhoz is: Tökéletesen illeszkedik a 60 x 60 cm vagy 80 x 80 cm méretű sátrakba.

A HortiOne LED-es lámpái fenntartható módon, Ausztriában kerülnek megtervezésre és gyártásra. A vállalat küldetése minőségi és költséghatékony világítási rendszerek kifejlesztése a növénytermesztés számára, a természettel összhangban.

A fényerőszabályzó és a kábel a szett részét képezi. Méretei: 440,5 x 184 mm.

HortiOne

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!