Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.990 Ft
Menny.:db

General Hydroponics Europe Terra Aquatica TRIPART® (Flora Series®) Micro 500ml

Ár:
5.990 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: GHE General Hydroponics Europe Terra Aquatica
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás

General Hydroponics Europe Terra Aquatica  TRIPART® (Flora Series®) Micro

Az eredeti 3 részből álló fejlett tápanyagrendszer hidrokultúrához, kókuszhoz és földhöz.
3-részes "Building Block" tápanyagrendszer: A T.A. TriPart® a lehető legjobb egyensúlyt biztosítja a koncentráció és a rugalmasság között.

Miért vásárolna növekedési tápanyagot, virágzási tápanyagot, CalMagot és PK-t, amikor az elejétől a végéig termeszthet mindössze három palackkal!

A TriPart® tápanyagok lehetővé teszik, hogy tökéletesen alkalmazkodjon növényei változó igényeihez, a keverék változtatásával a termesztés előrehaladtával: több TriPart® Grow a növekedés során, és több TriPart® Bloom a virágzás és a terméskötés idejére. Egyszerű és hihetetlenül hatékonyra tervezve.

A legnevesebb kutatólaboratóriumok és egyetemek, köztük a NASA által használt TriPart® egy fejlődő rendszer, amelyet folyamatosan frissítünk a legújabb tudományos felfedezésekkel összhangban, és kimerítő belső és a professzionális kertészetben dolgozó partnereinkkel végzett tesztek révén továbbfejlesztünk (a valós élelmiszertermelésben és kutatásban szerzett tapasztalatainkról bővebben a : www.hydroponicmicrofarm.com oldalon olvashat).

Sok tápanyag azt állítja, hogy mindent tartalmaz, amire a növényének szüksége van az egészséges növekedéshez, de a legtöbb versenytársától eltérően a TriPart® nem csak az alapvető növénytápláláshoz szükséges elsődleges és másodlagos tápanyagokat tartalmazza, hanem a mikro- és szubmikroelemek teljes skáláját is - és minden lehetséges elemet kelát formájában adunk hozzá a fokozott felszívódás és stabilitás érdekében. Ez az oka annak, hogy a TriPart® olyan lenyűgöző és megbízható eredményeket nyújt a speciális piacokon, ahol a fokozott íz, aroma, hatékonyság és illóolaj-termelés létfontosságú.

A TriPart® a TriPart® Micro kemény vagy lágy vizes formuláival együtt kapható, hogy a tápoldat kalciumszintje optimális maradjon, megelőzve az univerzális tápanyagok által előidézett elzáródási/hiányproblémákat.

TriPart® Micro

A kemény vagy lágy vizes összetételben kapható TriPart® Micro az "építőelem-rendszer" alapja, amely mikro- és szubmikro-tápanyagokat és néhány kiegészítő makrotápanyagot biztosít. Használja a TriPart® Micro-t az utasításoknak megfelelően a növekedés és virágzás teljes ideje alatt.

TriPart® Grow

Serkenti a strukturális és vegetatív növekedést, erős gyökereket épít, és biztosítja a TriPart®-ban lévő nitrogén, kálium és másodlagos ásványi anyagok többségét. Használjon nagyobb mennyiséget a növekedés, és kisebb mennyiséget a virágzás során...

TriPart® Bloom

A foszfor és a kálium azon formáit biztosítja, amelyekre növényeinek szüksége van a gyökérképződés és az egészség fokozásához a növekedés során, és segít a genetikai potenciál maximális kiteljesítésében a virágzás és a terméskötés során. Használjon alacsonyabb szinteket a növekedés során, és magasabb szinteket a virágzás során.

Hogyan kell használni a TriPart®-t:
Minden használat előtt jól rázza fel: A T.A. TriPart® tápanyagok nagyon koncentráltak - a részletekért lásd a TriPart® fő tápanyagtáblázatát.
Adjon minden egyes részt külön-külön vízhez, keverje jól össze, és a részek között és a használat után öblítse le a mérőberendezést.
Az Ön területén a legjobb eredmények biztosítása érdekében a TriPart® kemény és lágy vizes változatban is kapható: (70 mg/L-nél több kalcium esetén használja a TriPart® Micro kemény vizes készítményt, ennél kevesebb (vagy fordított ozmózis használata esetén a TriPart® Micro lágy vizes készítményt).

Használja a TriPart® termékkel együtt:
Minden növénnyel és szubsztrátummal működik, hidrokultúrában, talajban és szabadföldi kertészkedésben.
A tápanyagok után a legnagyobb előny, amit bármely termesztésnek adhat, a jó minőségű fulvosav használata: A T.A. Fulvic® a legjobb.
FlashClean®: nem csak a kizárási problémákra és a betakarításra: A FlashClean® optimalizálja a szubsztrát egészségét és az ásványi anyagok elérhetőségét még a legjobban működő termesztésben is.
Használja az Organics Seaweed®-t közvetlenül a virágzás előtt a virágzás aktiválásához és fokozásához.
Az utolsó 10 napban használja a FinalPart®-t önmagában a virágtermelés fokozásához.
A T.A. Trikologic® jótékony mikrobiális életet hoz a gyökérzónába, a Trikologic S® pedig fokozott védelmet és többlet teljesítményt biztosít, különösen magas hőmérsékleten.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!