Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
6.633 Ft

General Hydroponics Europe Terra Aquatica FLASHCLEAN® (FLORAKLEEN®) 1 liter

Ár:
6.633 Ft
Kiszerelés: 1 liter
Gyártó: GHE General Hydroponics Europe Terra Aquatica
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 19.

Leírás

FlashClean®

Minden termesztési rendszerben a termesztés során  ásványi sólerakódások képződnek. A sóképződés eltömítheti a csepegtetőfejeket, felhalmozódhat a talaj vagy a szubsztrátum tetején, és végül indokolatlan stresszt, sőt gyökérkárosodást okozhat a növényeknek.

A FlashClean®-t kifejezetten az ásványi sók feloldására tervezték. Feloldja az ásványi anyagok és a szubsztrát közötti tápanyagkötéseket, és lehetővé teszi az eltávolításukat. 

A FlashClean nem savas bázisú termék, nem enzimalapú, és nem ad magnéziumot vagy más ásványi adalékanyagot a tápoldathoz. A FlashClean a növénytermesztés bármelyik szakaszában használható.

Nem számít, hogy milyen típusú termesztési rendszert használ - beltéri vagy kültéri, talaj nélküli vagy hidroponikus  a FlashClean® könnyen használható. Csak keverje össze pH-beállított vízzel és alkalmazza.

A FlashClean® megoldja ezen problémákat:

  • Feloldja a felhalmozódott műtrágyasókat.

  • Javítja a tápanyagegyensúlyt

  • Megakadályozza a tápanyagok antagonizmust

  • Támogatja a mikrobiális életet és felfrissíti a talajt és a kókusz alapú közeget.

  • Maximalizálja a virágzás utolsó szakaszának növekedését (különösen a FinalPart® használatával).

Használati javaslat:

Cirkulációs hidrokultúrás rendszerekben:

Tápanyagégés vagy antagonizmus után: Engedje le régi tápoldatot, adjon 1,5-3 ml/l FlashClean®-t a pH beállított vízhez (nem kell teljes tartályt feltölteni, csak annyit, hogy szabadon keringjen és működjön a rendszer). Keringesse 24 órán keresztül, mielőtt lecsapolja és friss tápoldatot keverjen. A fiatal növényekhez az alacsonyabb, a kifejlett növényekhez pedig a magasabb adagot alkalmazza.
Végső átmosás (a FinalPart® után): ürítse le a régi tápoldatot, adjon 1,5-3 ml/l FlashClean®-t a pH-értékre beállított vízhez (nem kell teljes tartályt használnia, csak annyit, hogy szabadon keringjen és működjön a rendszer). A betakarítás előtti utolsó két napban keringesse a vizet.

Virágföldben és talaj nélküli keverékekben, ill. kókuszrost esetén :
Tápanyagcsere előtt (beleértve a FinalPart®-t is) és tápanyagégetés után: Tizenöt naponta (vagy ha szükséges) töltsön meg egy öntözőkannát pH beállított vízzel, és adjon hozzá 1,5-3 ml/l FlashClean®-t. Öntözze addig, amíg a cserép alján kifolyik a víz. 
Utolsó átmosás: a betakarítás előtti utolsó két napban használjon 3 ml/l-t. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Űrtartalom/ liter 1 liter