Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
3.578 Ft

General Hydroponics Europe Terra Aquatica FINALPART® (RIPEN®) 500ml

Ár:
3.578 Ft
Kiszerelés:
Gyártó: GHE General Hydroponics Europe Terra Aquatica
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 05.

Leírás

General Hydroponics Europe Terra Aquatica  FINALPART® (RIPEN®)

Tápoldat a virágzás késői szakaszára / érést fokozó oldat
Az iparági szabványos módja a termesztés befejezésének - a FinalPart® nem véletlenül a legkelendőbb termékünk!

A FinalPart® egy teljes értékű késői virágzást elősegítő tápanyag/stimuláns, amely nem igényel további erősítőket. Növeli a virágzást és megszünteti a tápanyagfelesleget.

A FinalPart® 3 módon fejti ki hatását: 

Erős jelzést küld a növénynek, hogy élete végéhez közeledik; ez arra készteti a növényt, hogy felgyorsítsa az érési folyamatot.
Arra kényszeríti a növényt, hogy megerősítse védekezőképességét, és ezáltal fokozza az illóolaj- és hatóanyag-termelést.
A növény számára szükséges összes ásványi sót könnyen asszimilálható formában szállítja: a nitrát vagy mikroelemek korábbi felhalmozódása esetén segíti a maradékok metabolizálását, ami javítja az ízt. 
A FinalPart® "kényszerítő oldatként" bármilyen körülmények között használható, amikor az érést kell szabályozni vagy fokozni, valamint az egynyári virágok és gyümölcsök minden virágzási/gyümölcsözési ciklusának végén a terméshozam és az ízintenzitás maximalizálása érdekében.

A szabadban a FinalPart® lehetővé teszi, hogy gyorsan betakarítsa a termést, mielőtt a hideg és nedves időjárás megrontaná azt. Beltérben segít harmonizálni a növekedési ciklus végét azáltal, hogy felgyorsítja a leglassabb növények vagy fajták érését. Súlyos gomba- vagy rovarfertőzés esetén pedig lehetővé teszi, hogy felgyorsítsa a természetes ciklus lefolyását, és visszanyerjen valamit a termésből, ami egyébként teljesen elveszne.

 
 
Mikor és mennyi ideig használja a FinalPart®-ot:
Teljes használati útmutató itt
Hidrokultúrában: A régi tápoldatot cserélje ki beállított pH-értékű vízzel, adjon hozzá legfeljebb 5 ml/l FinalPart®-ot, hogy megfeleljen a korábbi EC-értéknek vagy kissé meghaladja azt (legfeljebb 2,6), és jól keverje össze. Futtassa 10 napig vagy szükség szerint, majd használja a FlashClean®-t a termés befejezéséhez vagy akár közvetlenül szüretelhet is.  

Talajban: Alkalmazza a beállított pH-értékű vízben legfeljebb 4 ml/l mennyiségben, hogy megfeleljen a korábbi EC-értéknek (legfeljebb 2,0) vagy kissé meghaladja azt. Addig alkalmazza, amíg a levelek sárgulása és/vagy az érés kielégítő nem lesz. Ez 10-20 napot vehet igénybe. Ezután használja a FlashClean®-t a termés befejezéséhez vagy közvetlenül a betakarításhoz.  

A szakértő termesztők a FinalPart®-t használhatják a vízstressz manipulálására, hogy maximalizálják az aktív fő koncentrációt, és minimalizálják a repedések kialakulását a bogyósgyümölcs-kultúrában: cél EC 2,6 ms vízben és cél EC 2,0 ms talajban. 

A FinalPart® a következőkkel használható:
Bármilyen T.A. vagy más tápanyag után: a FinalPart®-ot mindíg magában használja!
A FlashClean® segíti a FinalPart® teljes potenciáljának kihasználását. Azáltal, hogy a nitrogén és egyéb sók maradványait kiöblíti a szubsztrátból, a FinalPart® hatékonyabban tud munkához látni a nitrátok mobilizálásában és a végső termés ízének javításában. Ha végzett, a FinalPart® után a 10 napos vízzel történő öblítés helyett próbálja ki a FlashClean® 2 napos használatát - a termelők világszerte így tesznek, mert a kereskedelmi termelésben a 8 nap betakarításonként nagy bónusz! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!