Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
8.402 Ft
Menny.:db

General Hydroponics Europe Terra Aquatica DUALPART® (FLORADUO®) Bloom 1 liter

Ár:
8.402 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: GHE General Hydroponics Europe Terra Aquatica
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 14.
Magas koncentrációjú, valódi 2 komponensű tápanyagrendszer hidrokultúrához, kókuszhoz és talajhoz.

Leírás

General Hydroponics Europe Terra Aquatica DUALPART® (FLORADUO®) Bloom

Magas koncentrációjú, valódi 2 komponensű tápanyagrendszer hidrokultúrához, kókuszhoz és talajhoz.

A 2 komponensű tápanyagrendszerek csúcsa: a DualPart® a legkelendőbb TriPart® által inspirált, a DualPart® a legjobb egyensúlyt biztosítja a teljesítmény és a könnyű használat között - és néhány egyedülálló előnnyel...

A DualPart® nem egy "klasszikus" ásványi tápanyag: a legendás General Hydroponics és a NASA kémikusa, Cal Hermann azzal a céllal fejlesztette ki, hogy egy egyszerűsített TriPart®-ot készítsen, amely még mindig ugyanolyan ütős, és megalkotta ezt az erőteljes 2 komponensű formulát és útközben számos fontos bónuszt adott a gyorsan növekvő növények számára, amelyek növekedési és virágzási igényei között jelentős különbségek vannak:

-A DualPart® többféle ásványi anyagot használ, így a növények mindig hozzáférnek a szükséges elemekhez, a megfelelő formában a növekedés és a virágzás során.
-A formula bioaktivátorokat tartalmaz, amelyek javítják a növények általános egészségi állapotát, a kórokozókkal szembeni ellenállóképességet és a tápanyagfelvételt.
-A DualPart® az internodiumok hosszának csökkentésére hat - PGR-ek (Plants Groth Regulatores) nélkül! A GHE-nél csak a legtisztább összetevőket használjuk. A kiterjedt kutatásaink során kifejlesztett tápanyag-összetétel megértésével kombinálva ez lehetővé teszi számunkra, hogy robbanásszerű növekedést és csökkentett nyúlást érjünk el potenciálisan veszélyes adalékanyagok, például szintetikus PGR-ek nélkül.

 

És amikor azt mondjuk, hogy "2 komponensű", akkor komolyan gondoljuk: a DualPart® használata két palackot jelent az elejétől a végéig, nem pedig négyet, mint a legtöbb 2 komponensű "A+B" típusú tápanyag esetében, amelyek két részt használnak a növekedéshez és kettőt a virágzáshoz.

A DualPart® használatával a gyökeresedés vagy a korai fejlődés során egyenlő mennyiségű Grow és Bloom tápanyaggal kezd, a vegetatív növekedés során több Grow, mint Bloom, virágzás és terméskötés során pedig több Bloom, mint Grow. Ez ilyen egyszerű.

 
Hogyan kell használni a DualPart®-ot?
-Minden használat előtt jól rázza fel, minden részt külön-külön adjon a vízhez, alaposan keverje össze, és mindig öblítse el a mérőeszközöket.
-A GHE DualPart® nagyon koncentrált: maximum csak 5ml/L szükséges. A GHE DualPart® fő adagolási táblázatát itt találja.


Használja a DualPart®-t a következőkkel:
-Minden növénnyel és szubsztrátummal működik, hidrokultúrában, földben és szabadföldi kertészkedésben.
-A tápanyagok után a legnagyobb előny, amit bármely termesztésnek adhat, a jó minőségű fulvosav használata:  A Fulvic a legjobb.
-A Trikologic jótékony mikrobiális életet hoz a gyökérzónába, a Trikologic S fokozott védelmet és többlet teljesítményt biztosít, különösen magas hőmérsékleten.  
-General Organics adalékanyagok: A General Organics termékcsalád kiváló minőségű szerves adalékanyagokat tartalmaz a termesztés finomhangolásához és javításához, beleértve a Seaweed®-t, egy erőteljes virágzás előtti aktivátort.
-FlashClean®:Nem csak a kizárási problémákra és a betakarítás végére. A FlashClean® megfiatalítja a régi szubsztrátot és a fáradt talajt, mindkettő nehezen kezelhető az át nem ültethető termő növényeknél, és új életre keltheti az anyanövényeket.
-Az utolsó 10 napban használja a FinalPart®-ot a fokozott virágtermelés érdekében.

A DualPart® a következő kiszerelésekben kapható:
0,5 L - 1 L - 5 L - 10 L 

Terra Aquatica

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!