Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
9.206 Ft
Termék címkék: eazy, hajtatás, plug, ültetőkocka

Eazy Plug Ültetőkocka 50 db zacskós kiszerelés

Ár:
9.206 Ft
Gyártó: EazyPlug
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 19.

Eazy Plug Ültetőkocka 50 db zacskós kiszerelés

Eazy Plug: 100% -os sikerarány. Az Eazy Plug organikus anyagokból és speciális kötési módból készült, előre meghatározott pH és EC érték, valamint rögzített levegő-víz arány.

Leírás

Eazy Plug Ültetőkocka 50 db zacskós kiszerelés

Eazy Plug: 100% -os sikerarány

Az Eazy Plug organikus anyagokból és speciális kötési módból készült, előre meghatározott pH és EC érték, valamint rögzített levegő-víz arány. Az Eazy Plug nagyon könnyen használható. Csak győződjön meg arról, hogy a dugó mindig ki tudja-e engedni a felesleges vizet, és nem öntheti túl. Mivel a növekedési körülmények mindig optimálisak, az Eazy Plug nagyon gyors és erőteljes gyökeresedést és csírázást eredményez.

Csírázó magvak

Teljesen nedvesítse meg a dugót, és tegye a vetőmagot a vetőmagnak készített lyukba. Tegyen egy vékony réteget az Eazy Mixx felső rétegű talajra a dugó tetejére, és alaposan permetezze le vízzel. Győződjön meg arról, hogy a dugó el tudja-e engedni a felesleges vizet, és nedves és meleg környezetbe helyezheti.

Növényi hajtás metszet

Teljesen nedvesítse meg a dugót, és tegye a hajtást dugóba. Győződjön meg arról, hogy az Eazy plug ki tudja üríteni a felesleges vizet, és nedves és meleg környezetbe helyezheti. Nincs szükség gyökereztető gélre vagy porra.

Könnyen átültethető

Az Eazy Plug mindig szilárdan össze van állva. Ez minimalizálja a gyökérkárosodás kockázatát válogatás, átültetés vagy újratelepítés során, megakadályozva ezzel a növény betegségeit.

Korlátlan eltarthatóság

Az Eazy Plug szárítva szállítják, így tiszta és könnyű, korlátlan eltarthatósági idővel és a penész veszélye nélkül. Nagyon könnyen és gyorsan veszi fel a vizet, megőrizve minden korábbi tulajdonságát.

Eazy Plug Ültetőkocka 50 db zacskós kiszerelés

Hogyan lehet a hajtásokkal használni az Eazy Plug-ot:

 • 1. lépés: Nedvesítse meg az Eazy Plug-ot
  Hagyja, hogy az Eazy Plugs teljesen felszívja az 5,8 pH-jú vizet.
  A felesleges víz ki fog folyni a dugóból. Ne nyomja ki és ne szárítsa meg a dugókat. Az Eazy Plug-ok önszabályozóak, és csak az optimális nedvességszint és az optimális levegő-víz arány mértékében tartják meg a szükséges vizet. A dugókat sokkal nehezebbnek érezheti, mint a kőzetgyapot kocka, de ez normális.
 • 2. lépés: Gyökérstimulátor
  Ha gyökereztető port akar használni (például Rhizopon), mártsa be a friss vágás alapját a gyökérporba.
 • 3. lépés: Helyezze be az Eazy Plug-ba
  Helyezze be a vágást az Eazy Plug dugóba. Ügyeljen arra, hogy elég mélyen, teljesen a dugó aljáig helyezze be.
 • 4. lépés: Helyezze a szaporítóba
  Helyezze a tálcát az Eazy Plug-gal megtöltve egy szaporítóba/propagátorba.
  Csukja be a szaporító fedelét, és zárja le a jelenlegi szellőzőnyílásokat, hogy a páratartalom megmaradjon a rendszerben. 
 • 5. lépés: Újra nedvesítés és friss levegő
  Az Eazy Plug-ot csak 3 nap múlva kell átnedvesíteni, és ezt 3 naponta ismételni kell a gyökerek első megjelenéséig.
  Minden nap rövid ideig nyissa ki a szaporítót egy kis friss levegőért.
  Legkorábban 4-5 nap múlva nyissa ki kissé a szellőzőnyílásokat. A páratartalomnak 80% felett kell maradnia, mivel a túl sok páratartalom-veszteség komolyan befolyásolhatja sikereit.
 • 6. lépés: Biztosítsa a felesleges víz elvezetését
  Ügyeljen arra, hogy az Eazy Plug mindig képes legyen a felesleges víz elvezetésére, így mindig önszabályozhatja a megfelelő nedvességmennyiséget. Soha ne engedje, hogy az Eazy Plug alja érintkezzen vízzel, mivel az Eazy Plug nedvszívódása kivételesen jó, és az Eazy Plug gyorsan túl nedves lesz, ami negatívan befolyásolja a siker mértékét.
 • 7. lépés: Nyissa ki a szellőzőnyílásokat
  Az első gyökerek kifejlődése után fokozatosan tovább nyithatja a szellőzőnyílásokat, hogy a hajtást kevésbé nedves környezethez igazítsa.
 • 8. lépés: Transzplantáció
  7-9 nap múlva a hajtásnak meg kellett nőnie a gyökereivel az Eazy Plug-ban, és ideje átültetni őket.

A gyökerek kialakulásának feltételei:

 • 1. Hőmérséklet: Az ütő gyökerek optimális talaj hőmérséklete 22 ° C. 23 ° C fölött nagyobb az esélye, hogy nem lesz olyan sikeres a gyökereztetés.
 • 2. RH (páratartalom): 80-95% relatív páratartalom tökéletes. Mivel a hajtásnak energiára van szükség a gyökérzet növekedéséhez.
 • 3. Fény: Az első napokban a hajtás kalluszt képez, amelyből a gyökerek növekedni kezdenek. Ebben a szakaszban a hajtásnak csak széles spektrumú fényre van szükség (szabályos asszimilációs fény). A gyökerek fejlődése után a fény mennyisége fokozatosan növelhető.
 
Az Eazy Plug-ot szárítva szállítják, így tiszta és könnyű, korlátlan eltarthatósági idővel és a penész veszélye nélkül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!