Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.628 Ft
Menny.:db

Canna Vas 1 Liter

Ár:
5.628 Ft
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.
A CANNA vas a növények számára nélkülözhetetlen elem. A vas többek között vezető szerepet játszik a fotoszintézisben. Ezenkívül fontos befolyással van az élettani folyamatokra és az energiaegyensúlyra.

Leírás

CANNA monotápanyagok
A monótápanyagok nélkülözhetetlenek a növény fejlődéséhez. Ezek a folyékony ásványi anyagok könnyen oldódnak, ezért a növény közvetlenül fel tudja szívni őket.
Tiszta monotápanyagainkat kivételes alapanyagokból állítjuk elő, csakúgy, mint fő tápanyagainkat (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO és COCO). Minden monótápanyagunk 100%-ban tápanyag-kompatibilis. A legjobb eredmények elérése érdekében használja a CANNA tápanyagokkal együtt.

Vas

A CANNA vas számos fontos funkciót tölt be a növény teljes anyagcseréjében, és ez teszi létfontosságú elemmé. Főszerepet játszik a fotoszintézisben és nagy szerepet játszik a klorofill előállításában. Továbbá nagy hatással van az élettani folyamatokra és az energiarendszerre.

A CANNA vas közvetlenül felszívódik, minden műtrágyával keverhető, és minden pH-nál stabil. Tökéletes termék a vashiány pótlására, valamint a növekedés és virágzás serkentésére.

A CANNA vas a növények számára nélkülözhetetlen elem. A vas többek között vezető szerepet játszik a fotoszintézisben. Ezenkívül fontos befolyással van az élettani folyamatokra és az energiaegyensúlyra.

A folyékony vaskelátokat a növény azonnal felszívja, minden műtrágyával keverhető, és minden szokásos pH-értékkel stabil.

Alkalmazás
Vasműtrágyaként alkalmazható többek között vashiány esetén.
Kiegészítő gyógyszerként a növekedés és virágzás serkentésére.
Adagolás
Karbantartó adag: 1:1500 => 7,5 ml/10 liter
Mérsékelt hiány: 1:1000 => 10 ml/10 liter
Súlyos hiány: 1:500 => 20 ml/10 liter
Hígítson 10-20 ml koncentrátumot 10 liter vízhez (1:1000/1:500).

Figyelmeztetés
A jó műtrágya minden lényeges elemet a megfelelő arányban tartalmaz. A vas túladagolása nem károsítja a növényt, de akadályozza a foszfát felszívódását. Ezért az adagolás meghatározásakor óvatosan járjon el. A Fe a DTPA&EDDHA szerves rétegeket tartalmazza, amelyek megakadályozzák az oxidációt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!