Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.829 Ft
Menny.:db

Canna Terra Vega 1 liter

Ár:
5.829 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.
A Terra Vega egy tökéletesen professzionális tápanyag, amelyet a gyorsan fejlődő növények növekedési fázisa részére fejlesztettek ki, virágcserépben és szabadföldön való növénytermesztésre.

Leírás

CANNA Terra Vega

A Terra Vega egy tökéletesen professzionális tápanyag, amelyet a gyorsan fejlődő növények növekedési fázisa részére fejlesztettek ki, virágcserépben és szabadföldön való növénytermesztésre. A Terra Vega biztosítja, hogy erős lesz a növény, nagy, életerős hajtásokkal.

A Terra Vega használata egyszerű, azonnal feloldódik és rendkívül alkalmas az automatizált „run to waste” öntözőrendszerű növénytermesztésre. Beltéri és szabadtéri művelésre egyaránt megfelelő.
Életerős oldalhajtások és rendkívül dús gyökérzet a jellemzői az egészséges, erőteljes növekedésnek és ezek képezik a magas terméshozam alapját.

A Terra Vega-t annak érdekében fejlesztették ki, hogy a növekedési fázis során megfeleljen a növény követelményeinek. A víz tökéletes felszívása és a tökéletes táplálás már a termesztés kezdetétől szintén garantált, mivel a Terra Vega azonnal, közvetlenül felszívható nitrogén-összetevőkben gazdag, ugyanakkor az EDDHA vas-kelátok és a nyomelemek értéke is magas.

A Terra Vega alkalmas különböző típusú talajokon történő felhasználásra, így például előzetesen trágyázott vagy olyan talajokon, amelyek tápanyagban szegények, illetőleg korábban használták, kimerítették őket.

CANNA Terra Vega
Használati utasítás

A Terra Vega gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális virágzáshoz szükséges összes tápanyagot tartalmazza. A Terra Vega életerős, egészséges növényt, nagy hajtásokat eredményez. A Terra Vega használata egyszerű, közvetlenül feloldódik és kiválóan használható automatikus öntözőrendszert alkalmazó termesztés esetén is. A Terra Vega mind kültéri, mind beltéri termesztéshez használható.

Használati utasítás
Használat előtt jól rázza fel a palackot!
Töltse meg a táptartályt vízzel
Oldjon fel 500 ml koncentrátumot 100 liter vízben (1:200)
a Terra Vega (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 0.9 - 1.6 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
Javasolt PH-érték: 5.8 - 6.2

 

Intenzív termesztés esetén ezzel az oldattal táplálja rendszeresen a növényt tápanyagban szegény talaj esetében naponta adja az öntözővízhez tápanyagban gazdag talaj esetében hetente 1-3 -szor adja az öntözővízhez
 

Használjon levegős, mészben gazdag talajt, mint a CANNA Terra Professional (Plus) és öntözze igény szerint minden nap

Agadolási Táblázat letöltése
 

További utasítások
A Canna egy másik műtrágyát is kifejlesztett a növény virágzási szakaszára: Terra Flores
Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
Gyermekek elől elzárva tartandó

 

Jótállás / Garancia
A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítaniAz adagolófl akon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!