Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
24.884 Ft
Menny.:db

Canna Terra Starter Kit

Ár:
24.884 Ft
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. április 23.

Leírás

A Canna Terra Starter Kit (indulócsomag) mindent tartalmaz, amire szüksége van egy körre a  növény növekedéséhez és virágzáshoz kb. 1 m2-en. Különösen alkalmas földben történő termesztésre!


Miért válassza a holland CANNA növénytápszereket?

A termesztők világszerte elképesztő eredményeket érnek el a CANNA műtrágyákkal, beleértve a nagy kereskedelmi kertészeteket számos országban. Együttműködünk velük termékeink javítása és fejlesztése érdekében is. Büszkék vagyunk a minőségre, valamint a termesztés és a botanika területén szerzett precíz szaktudásra, amelyet a márka alapítója 1979 óta fejleszt.

A CANNA termékcsaládot nem árasztják el látványos reklámmal ellátott "csoda" adalékanyagok sorával. Csak azt kínáljuk, ami valóban működik, és hagyjuk, hogy a termékek minősége és a bőséges termés öröme beszéljen helyettünk.

Mit tartalmaz a CANNA Terra Starter Kit?

Az induló készletben műtrágyákat és adalékanyagokat talál a sikeres növekedési ciklushoz:

1x Canna Terra Vega 250ml - teljes értékű tápanyag a gyorsan növő növények számára a növekedési fázisban, kifejezetten a cserepes és földben történő termesztéshez kifejlesztve. A CANNA Terra Vega használata erős növényt és nagy, életerős hajtásokat eredményez.
1x Canna Terra Flores 1l - teljes értékű tápoldat a gyorsan növekvő növények számára virágzás alatt, kifejezetten beltéri termesztéshez cserépben és földben. A CANNA Terra Flores serkenti a virágokat és a gyümölcsöket, és javítja a növény jellegzetes ízét és illatát.
1x Canna Boost 125ml - A gyorsító stimulálja és felgyorsítja a növényi anyagcserét. Az eredmény gyorsabb virágzás, erőteljesebb gyümölcsök és nagyobb terméshozam, amint azt az összehasonlító vizsgálatok is bizonyítják.
1x Canna Rhizotonic 250ml - biztosítja a növény számára a nyomelemek és vitaminok megfelelő egyensúlyát a gyökérfejlődés javítása érdekében. Az egészséges gyökerek segítik a növényeket abban, hogy minden szükséges tápanyagot felvegyenek, és ezáltal növeljék a növények általános erejét, valamint javítják a termés belső és külső minőségét.
1x Canna Cannazym 125ml - egy enzimtermék, amely különböző enzimek és növényi kivonatok keverékéből áll. Ezek elősegítik az elhalt gyökerek lebontását és a mikroorganizmusok fejlődését. A Cannazyme fenntartja az egészséges környezetet a szubsztrátumban, és lehetővé teszi az újrafelhasználást.
1x Canna PK 13-14 50ml - kálium- és foszforvegyületek kiváló minőségű keveréke. A CANNA PK 13/14 könnyen feloldódik (csapvízben), így azonnal a növény rendelkezésére áll. A kálium és a foszfor tápanyagok nélkülözhetetlenek a bőséges virágzáshoz és terméshozáshoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!