Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
6.231 Ft
Menny.:db

Canna Terra Flores 1 liter

Ár:
6.231 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 14.
A Terra Flores gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális virágzáshoz szükséges összes tápanyagot tartalmazza

Leírás

CANNA Terra Flores
A tápanyagok összetétele és hozzáférhetősége rendkívül fontos szerepet játszik a növény virágzási fázisa folyamán. Azt a tendenciát, hogy a talaj tápanyag-ionokat köt meg, ellensúlyozzák a Terra Flores gyártása során alkalmazott előállítási eljárások. Ráadásul, a Terra Flores kiválóan serkenti a termés-képződést és tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amikre a virágoknak a virágzás idején szükségük van. A Terra Flores bővelkedik kelátos nyomelemekben is, amik azonnal felszívható formában vannak jelen, garantálva a pompás virágzást.
A Terra Flores tökéletesen professzionális tápanyag, amelyet a gyorsan fejlődő növények virágzási fázisa részére fejlesztettek ki, virágcserépben és szabadföldön való növénytermesztésre. A Terra Flores serkenti a virágzást és biztosítja, hogy minden virágnak a rá jellemző illata legyen.

A Terra Flores használata egyszerű, azonnal feloldódik és rendkívül alkalmas az automatizált „run to waste” öntözőrendszerű növénytermesztésre. Beltéri és szabadtéri művelésre egyaránt megfelelő.

A Terra Flores gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális virágzáshoz szükséges összes tápanyagot tartalmazza. A Terra Flores serkenti a gyümölcsképződést, növeli a termékenységet és minden fajtának karakteres ízt ad. A Terra Flores használata egyszerű, közvetlenül feloldódik és kiválóan használható automatikus öntözőrendszert alkalmazó termesztés esetén is. A Terra Flores mind kültéri, mind beltéri termesztéshez használható.

Használati utasítás
Használat előtt jól rázza fel a palackot!
Töltse meg a táptartályt vízzel.
Oldjon fel 500 ml koncentrátumot 100 liter vízben (1:200)
a Terra Flores arányban (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 0,9 - 1,6 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
Javasolt PH-érték: 5.8 - 6.2
Intenzív termesztés esetén ezzel az oldattal táplálja rendszeresen a növényt Tápanyagban szegény talaj esetében naponta adja az öntözővízhez Tápanyagban gazdag talaj esetében hetente 1-3 -szor adja az öntözővízhez
Használjon levegős, mészben gazdag talajt, mint a CANNA Terra Professional (Plus) és öntözze igény szerint minden nap

CANNA TERRA Adagolási táblázat

További utasítások
A Canna egy másik műtrágyát is kifejlesztett a növény növekedési szakaszára: Terra Vega
Over-fertilisation has a negative effect on the substrate, the plant and nature in general
Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
Gyermekek elől elzárva tartandó

Jótállás / Garancia
A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.Az adagolófl akon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!