Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
11.859 Ft
Menny.:db

Canna Rhizotonic 0,5 liter

Ár:
11.859 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.

Leírás

CANNA RHIZOTONIC

A CANNA RHIZOTONIC egy erőteljes, alga alapú, vegetatív stimulátor a növényi gyökerek számára. Többféle vitamint tartalmaz és 100%-ban természetes. A RHIZOTONIC több mint 60 mikrobiológiai anyagot ad hozzá, amelyek jelentősen felgyorsítják a kiegyensúlyozott gyökérkörnyezet növekedését.


A CANNA RHIZOTONIC előnyei:
Serkenti az új gyökérnövekedést a dugványokon és az átültetett növényeken.
A RHIZOTONIC a már meggyökeresedett növények gyökérnövekedésének serkentése mellett a dugványokon és az átültetett növényeken is serkenti az új gyökérnövekedést. A különböző nyomelemek és vitaminok, mint például a B1&B2, serkentik a hormontermelést és a gyökérnövekedést, ezáltal szép, erős, fehér gyökereket biztosítva.
Felgyorsítja a csírázási folyamatot, ha ültetés előtt a magok áztatására használják.
Ha a RHIZOTONIC-ot hígítja (40ml/10 liter), akkor magvak áztatására is használhatja. A RHIZOTONIC felpuhítja a maghéjat, így a mag könnyebben kipattan és könnyebben csírázik.
Fokozza a növény általános növekedését és a növényben lejátszódó kémiai reakciókat, hogy egészségesebb, erőteljesebb és erősebb növényt biztosítson.
A jó eredmények egészséges növénnyel kezdődnek. Mivel a RHIZOTONIC serkenti a gyökérnövekedést, javítja a növény erejét. Ez különösen fontos a növény életének első heteiben, mivel a fiatal növények a legérzékenyebbek. A RHIZOTONIC serkenti a további gyökérfejlődést, növeli a növény ellenálló képességét a betegségekkel szemben, és elősegíti a növény belső és külső szilárdságát.
Segíti a bármilyen módon stressznek kitett növény vagy dugvány regenerálódási folyamatát.
Sok termesztő egyetért abban, hogy a növények sokkal gyorsabban regenerálódnak a stresszhelyzetekből, ha a leveleket RHIZOTONIC-kal permetezték. Ilyen stresszhelyzetek például a szállítás és a növények átültetése során fordulhatnak elő. A RHIZOTONIC javítja az egészségtelen vagy rosszul fejlett növényeket is.
Ezenkívül a RHIZOTONIC-ot gyakran permetezik a levelekre, és egyszerű eszközként használható a műtrágyatartályok pH-szintjének emelésére.

A RHIZOTONIC a közeg típusától függetlenül használható. Alkalmas a cserepes keverékben és a hidrokultúrában történő termesztésre. A teljes növekedési ciklus alatt használható. A magvetéstől a betakarításig!

Használati utasítás
Felhasználói utasítások

Használat előtt jól rázza fel az üveget
Oldjon fel 40 ml koncentrátumot 10 liter vízben (1:250).
Naponta 1-6 alkalommal permetezze be a termesztőközeget. Permetezze közvetlenül a levelekre, amíg erős gyökérzet nem alakul ki.
Áttelepítéskor a termesztőközeget előzetesen ezzel az oldattal kell kezelni.
A RHIZOTONIC hozzáadása után állítsa be a tápoldat pH-értékét, mivel az enyhén megemeli a pH-értéket.

Tárolás, egészségügyi, biztonsági és egyéb utasítások
A túltrágyázás negatív hatással van az aljzatra és a növényre.
A RHIZOTONIC 100%-ban növényi alapú, és minden termesztőközeghez, például virágföldhöz, kókuszdióhoz és hidrokultúrához alkalmas.
Zárva, sötét és fagyálló helyen tárolja.
Gyermekek elől elzárva tartandó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!