Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.226 Ft

Canna Pk 13-14 0,5 Liter

Ár:
5.226 Ft
Kiszerelés:
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 19.

Leírás

CANNA PK 13/14

Ha a legnagyobb gyümölcsöket és virágokat szeretné, a CANNA PK 13/14 a megfelelő termék az Ön számára. A CANNA PK 13/14 kiváló minőségű tápanyag-ásványi anyagok keveréke, amely serkenti a virágzást. Könnyen használható és magas terméshozamot biztosít. A PK 13/14 bármilyen termesztőközeghez alkalmas. Ráadásul csak egy hetet kell csak a tápanyagtartályba kijuttatni. Ha ezt a megfelelő pillanatban teszi, akkor elképesztő eredményeket érhet el!

Tiszta elemek a virágzás serkentéséhez
A CANNA PK 13/14 foszfor és kálium kiváló minőségű keveréke, amelyet a virágzási fázisban adunk hozzá. Mindkét elem nagy szerepet játszik a növények generatív fázisában. A CANNA-nak egy speciális gyártási eljárásnak köszönhetően sikerült a tiszta foszfort és káliumot nagyon magas koncentrációban kombinálni. Ezáltal a PK 13/14 gyorsan és közvetlenül elérhetővé válik a növény számára.

A foszfor (P) minden növény számára makrotápláló elem. Kulcsszerepet játszik az anyagcserében és az energiaátvitelben. A virágzási fázisban extra foszforra van szükség. A foszfor többek között erősíti a virágokban a sejtképződést.

A kálium (K) szintén makrotápláló elem. Az egész növényben megtalálható, és számos tevékenységéhez szükséges. Elengedhetetlen a víz- és tápanyagszállításhoz (szitálóedények), valamint felelős a növény minőségéért és merevségéért. Ezen kívül számtalan más folyamatot is szabályoz, mint például a cukortermelés. A kálium biztosítja, hogy a növény a virágzás során elegendő cukrot tudjon termelni, ami elengedhetetlen a virágok fejlődéséhez.

Tökéletes kombináció a CANNABOOST-tal
A növény fejlődése során eljön az a pillanat, amikor a foszfor- és káliumszükséglet nagymértékben megnő. Ha ebben a pillanatban adjuk a CANNA PK 13/14-et, akkor kielégítjük a virágzó növény megnövekedett igényeit, és a termések maximális fejlődést érnek el. A CANNABOOST fokozza az anyagcserét és erősítő hatással van a PK 13/14-re. Ez a tökéletes kombináció hatására a növény bőségesebben fog virágozni.

Alkalmas minden közeghez
A PK 13/14 minden táptalajjal használható, következésképpen a talajon történő termesztésnél, a recirkulációs rendszerekben, a kókuszon történő termesztésnél és a run-to-waste rendszerekben. A PK 13/14 alkalmas beltéri és kültéri termesztés esetén egyaránt.

Használati utasítás
Használat előtt jól rázza fel a palackot
Adja a CANNA PK 13/14-et három héttel a betakarítás előtt egy teli tápoldatozó tartályba a következő arányban: 15 ml koncentrátumot oldjon fel 10 liter vízben (1:666). Adja ezt a keveréket a tápoldathoz 3-6 napig.

Tárolás, egészségügyi és biztonsági és egyéb utasítások
A túltrágyázás negatív hatással van az aljzatra és a növényre.
Zárva, sötét és fagymentes helyen tárolja.
Gyermekek elől elzárva tartandó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!