Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
6.030 Ft
Menny.:db

Canna Nyomelemmix 1 Liter

Ár:
6.030 Ft
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.
A CANNA TRACE MIX számos olyan nyomelemet tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek növényei fejlődéséhez. Ezeket a nyomelemeket számos enzimrendszer használja, és ezért hatással vannak a növények fejlődésére.

Leírás

CANNA monótápanyagok
A monotápanyagok nélkülözhetetlenek a növény fejlődéséhez. Ezek a folyékony ásványi anyagok könnyen oldódnak, ezért a növény közvetlenül fel tudja szívni őket.
Tiszta monotápanyagainkat kivételes alapanyagokból állítjuk elő, csakúgy, mint fő tápanyagainkat (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO és COCO). Minden monótápanyagunk 100%-ban tápanyag-kompatibilis. A legjobb eredmények elérése érdekében használja a CANNA tápanyagokkal együtt.

Trace Mix

A CANNA TRACE MIX számos olyan nyomelemet tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek növényei fejlődéséhez. Ezeket a nyomelemeket számos enzimrendszer használja, és ezért hatással vannak a növények fejlődésére.

A TRACE MIX egy ásványi műtrágya, amely rendkívül alkalmas kiegészítő tápanyagként a növények növekedésének és virágzásának serkentésére. Emellett a nyomelemek hiányának csökkentésére is szolgálhat.

Ez az ásványi műtrágya különböző nyomelemeket tartalmaz (0,06% Fe (az oxidációt megakadályozó DTPA&EDDHA szerves rétegeket tartalmaz), 0,07% Mo, 0,06% Cu, 0,6% Mn, 0,3% B és 0,3% Zn).

A nyomelemek nélkülözhetetlenek a növények számára. Számos enzimrendszer használja fel őket. Ez azt jelenti, hogy befolyásolják az energiaegyensúlyt, a növény általános fejlődését és a növényben zajló mikroszkopikus folyamatokat.

A koncentrált kalciumot tartalmazó műtrágyák kivételével a folyékony nyomelemkeverék a legtöbb műtrágyával kombinálható. A növény azonnal fel tudja venni a folyékony nyomelemkeveréket.

Alkalmazás
Nyomelemhiány esetén alkalmazandó.
Kiegészítő gyógyszerként a növekedés és virágzás serkentésére.
Adagolás
10-20 ml koncentrátumot hígítson 10 liter vízhez (1:1000/1:500).

Figyelmeztetés
A jó műtrágya minden lényeges elemet a megfelelő arányban tartalmaz. Az adagolás meghatározásakor óvatosan járjon el; a túladagolás káros lehet a növényre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!