Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
6.713 Ft
Menny.:db

Canna Kálium 1 Liter

Ár:
6.713 Ft
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 03.
A CANNA Organo Kálium használatával optimálisan javíthatja a virágzó csúcs minőségét és mennyiségét. Ez a szerves termék erősebbé teszi a sejtfalat, és emellett növeli az ellenálló képességet.

Leírás

CANNA monotápanyagok
A monótápanyagok nélkülözhetetlenek a növény fejlődéséhez. Ezek a folyékony ásványi anyagok könnyen oldódnak, ezért a növény közvetlenül fel tudja szívni őket.
Tiszta monotápanyagainkat kivételes alapanyagokból állítjuk elő, csakúgy, mint fő tápanyagainkat (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO és COCO). Minden monótápanyagunk 100%-ban tápanyag-kompatibilis. A legjobb eredmények elérése érdekében használja a CANNA tápanyagokkal együtt.

Kálium

A CANNA Organo Kálium használatával optimálisan javíthatja a virágzó csúcs minőségét és mennyiségét. Ez a szerves termék erősebbé teszi a sejtfalat, és emellett növeli az ellenálló képességet. A CANNA Organo Kálium javítja a virágzást, a fehérjék és a szénhidrátok termelését. Emellett javítja a vízgazdálkodást, valamint a víz és a tápanyagok szállítását a növényben.

Ezt a műtrágyát nem szabad magnéziummal és kalciumtartalmú műtrágyákkal keverni. Káliumtrágyaként például káliumhiány esetén használható. Kiegészítő tápanyagként a virágzási fázis serkentésére szolgálhat.

Ez a szerves ásványi műtrágya 20% K2O-t tartalmaz és kloridmentes. A kálium a növények számára nélkülözhetetlen elem; a kálium többek között szerepet játszik a virágzás serkentésében, a fehérjék és szénhidrátok termelésében, a vízháztartásban, valamint a víz és a tápanyagok szállításában a növényben.

A kálium azonnal felszívódik a növényben, erősíti a sejtek szövetét, növeli az ellenállóképességet és elősegíti a virág mennyiségét és minőségét. A kálium koncentrált formában nem keverhető kalcium- és magnéziumtartalmú műtrágyákkal.

Alkalmazás
Káliumtrágyaként alkalmazható többek között káliumhiány esetén.
Kiegészítő készítményként a virágzás serkentésére.
Adagolás
10-20 ml koncentrátumot hígítson 10 liter vízhez (1:1000/1:500).

Figyelmeztetés
A jó műtrágya minden lényeges elemet a megfelelő arányban tartalmaz. A kálium túladagolása kalcium- és magnéziumhiányt és a gyökérkörnyezet savasodását eredményezheti. Ezért az adagolás meghatározásakor óvatosan járjon el; a túladagolás káros lehet a növényre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!