Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
9.206 Ft
Menny.:db

Canna Foszfor 1 liter

Ár:
9.206 Ft
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.

A CANNA foszfor befolyásolja a virágzást és a másodlagos anyagcseretermékeket, ráadásul folyékony formájának köszönhetően közvetlenül felszívódik a növényben. A CANNA Phosphorus tökéletes termék a virágzás serkentésére vagy a növény foszforhiányának gyógyítására. Ez egy alapvető elem, amely fontos szerepet játszik a növény energiarendszerében.

Leírás

CANNA monotápanyagok
A monótápanyagok nélkülözhetetlenek a növény fejlődéséhez. Ezek a folyékony ásványi anyagok könnyen oldódnak, ezért a növény közvetlenül fel tudja szívni őket.
Tiszta monotápanyagainkat kivételes alapanyagokból állítjuk elő, csakúgy, mint fő tápanyagainkat (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO és COCO). Minden monótápanyagunk 100%-ban tápanyag-kompatibilis. A legjobb eredmények elérése érdekében használja a CANNA tápanyagokkal együtt.

Foszfor

A CANNA foszfor befolyásolja a virágzást és a másodlagos anyagcseretermékeket, ráadásul folyékony formájának köszönhetően közvetlenül felszívódik a növényben.

A CANNA Phosphorus tökéletes termék a virágzás serkentésére vagy a növény foszforhiányának gyógyítására. Ez egy alapvető elem, amely fontos szerepet játszik a növény energiarendszerében.

Ez az ásványi műtrágya 20% P2O5-t tartalmaz.

A foszfor a növények számára nélkülözhetetlen elem. Vezető szerepet játszik az energiaegyensúlyban. Ezenkívül hatással van a virágzásra és a másodlagos anyagcseretermékekre.

A növény azonnal fel tudja venni a folyékony foszfortrágyát.

Alkalmazás
Foszfortrágyaként alkalmazható többek között foszforhiány esetén.
Kiegészítő készítményként a virágzás serkentésére.
Adagolás
Hígítson 10-20 ml koncentrátumot 10 liter vízhez (1:1000/1:500).

Figyelmeztetés
A jó műtrágya minden lényeges elemet a megfelelő arányban tartalmaz. A foszfor túladagolása kálium-, kalcium- és egyéb nyomelemhiányt eredményezhet. Ezért az adagolás meghatározásakor óvatosan járjon el; a túladagolás káros lehet a növényre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!