Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
8.000 Ft
Menny.:db

Canna Coco AB 2x1 liter

Ár:
8.000 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.
CANNA Coco A&B a növények számára tökéletes, professzionális tápanyag, az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges valamennyi nélkülözhetetlen alkotóelemmel.

Leírás

Canna Coco AB

A talaj, a vízelvezetés és a levél elemzésére irányuló sokéves kutatás után a CANNA-nak elsőként sikerült kifejleszteni egy olyan műtrágyát, amelyet kifejezetten a kókusz-táptalajok jellemzőire szabtak. A CANNA Coco A&B-t nagyon értékes ásványokból alkották meg, amik mellett a CANNA Coco tartalmaz még természetes kelátokat, humin- és fulvinsavakat, amelyek a növénynek optimális tápanyag-felszívást biztosítanak.


A termesztők a világ minden táján, évek óta lelkesednek a CANNA Coco-ért, az általa elősegített robbanásszerű növekedés és a pazar, gazdag virágzás miatt. A kókusz-közeg páratlan tároló tulajdonságának köszönhetően a CANNA Coco A&B mind a növekedési, mind a virágzási fázis során alkalmazható.

Miért CANNA Coco A&B?
A Coco a növények számára tökéletes, professzionális tápanyag, az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges valamennyi nélkülözhetetlen alkotóelemet tartalmazza. A Coco a növekedési és a virágzási fázis folyamán egyaránt használható, amennyiben minőségi kókusz táptalajjal (mint pl. a CANNA Coco), mint termesztő közeggel, kombinálva alkalmazzák, mivel ilyenkor a tápanyag és a táptalaj kölcsönösen hat egymásra. A Coco használata egyszerű, azonnal feloldódik, és rendkívül alkalmas virágcserépben való növénytermesztésre vagy az ún. ’run-to-waste’ technológiájú rendszerekben (ez olyan művelési rendszer, amelyben az eredetileg tápanyagokat tartalmazó vizet, felhasználás után szennyvízként a csatornába eresztik).

CANNA Coco A & B
Használati utasítás

A Coco gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális fejlődéshez és a növény virágzásához szükséges összes tápanyagot tartalmazza. A kombinálva egy minőségi Coco szubsztrátummal (mint pl. a CANNA Coco) a köztük létrejött kölcsönhatás alapján alkalmazható a növekedési és virágzási időszakban. A Coco használata egyszerű, közvetlenül feloldódik kiválóan használható az automatikus “run to waste” öntözőrendszert alkalmazó vagy edényes termesztés esetén is.

Használati utasítás
Használat előtt jól rázza fel a palackot!
Töltse meg a táptartályt vízzel
Adjon a táptartályba Coco -t 1:250 arányban hígítva (400 ml A szer és 400 ml B szer 100 vízhez) A Coco A -t tegye a tápanyagtartályba
Keverje össze alaposan, majd adjon hozzá Coco B -t
Keverje át újra alaposan az oldatot, majd hagyja állni egy pár óráig
A Coco (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 1,2 - 2,3 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
Javasolt PH-érték: 5.5 - 6.2
Intenzív termesztés esetén napjában 1-3 -szor adja ezt a tápanyagot a növénynek és biztosítsa, hogy a vízelvezetést 10% és 20% között legyen. Ez általában 3-6 liter tápanyagot jelent négyzetméterenként naponta

További utasítások
A CANNA Coco tápanyag ellentétben más (Canna) trágyákkal a növekedési és virágzási szakaszban is használható
Az A és B koncentrátumot soha ne keverje tisztán egymással. Feloldhatatlan vegyületek keletkeznek, melyeket a növény nem tud felvenni
Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
Gyermekek elől elzárva tartandó

Adagolási táblázat
 

Jótállás / Garancia
A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.
Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.

CANNA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!