Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
20.703 Ft
Menny.:db

Canna Boost 0,5 liter

Ár:
20.703 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Canna
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás

CANNABOOST Accelerator

A CANNABOOST Accelerator fokozza a növények metabolizmusát. Ez azért fontos, mert a tápanyagok felvétele nagyban függ a növény egészségi állapotától és anyagcseréjének sebességétől. A CANNABOOST-ot kifejezetten a gyors növekedésű növényfajták számára fejlesztették ki.

A CANNABOOST Acceleratorral történő termesztés előnyei a következők:


Jobb terméshozam
A CANNABOOST serkenti az új virágok fejlődését. Emiatt a termések a szokásosnál nehezebbek lehetnek. Mivel a gyümölcsök érése is fokozatosabban halad, egyenletesebb termést eredményez. A CANNABOOST különlegessége, hogy nemcsak a nagyobb terméshozamot garantálja, hanem az íz is garantáltan jobb lesz. Valami extra a CANNA termesztők számára!

Minden termesztőközeggel és szubsztráttal használható.
A CANNABOOST egy univerzális virágzásstimulátor, ami azt jelenti, hogy kivétel nélkül bármilyen termesztési rendszerrel és bármilyen tápanyaggal kombinálva használható. A CANNABOOST a szubsztrátumhoz való hozzáadás mellett levélpermetként (lombtrágyázás) is használható. Ennek előnye, hogy a növény a virágzásserkentőt közvetlenül a levelein keresztül tudja felvenni.

Még nagyobb terméshozam a PK 13/14 kombinációval.
A CANNABOOST nem tápanyag, hanem egy olyan adalékanyag, amely növeli a növény fotoszintézisét (a növény anyagcseréjét alkotó egyik reakció). Ez a növekedés biztosítja, hogy a gyümölcsök gyorsabban képződnek. A tápanyagok elérhetősége nagyon fontos a CANNABOOST-tal elért optimális eredmények eléréséhez. A CANNA-táplálással minden tápanyag elérhetősége garantált. Még jobb eredmények érhetők el a megbízható CANNA-táplálással a CANNA PK 13/14-gyel kombinálva. A PK 13/14 ugyanis extra virágzó elemekkel látja el a növényt, míg a CANNABOOST gondoskodik arról, hogy a növénynek legyen elég energiája ahhoz, hogy ezeket az elemeket fel tudja használni.

Jobb érés és megerősített immunrendszer
A CANNABOOST olyan virágzásserkentőket tartalmaz, amelyek erőteljes érést biztosítanak. Természetes virágzásszabályozókat is tartalmaz, amelyek segítik a gyümölcsök egyenletesebb fejlődését és a virágzás erőteljesebb befejezését. A jobb energiaszabályozásnak köszönhetően a növénynek elegendő energiája van ahhoz is, hogy ellenálljon a betegségeknek. Ha nincs energia a megfelelő helyen, a betegségek gyakran lecsapnak, éppen abban a pillanatban, amikor az katasztrofális a termés szempontjából.

Teltebb, erőteljesebb íz
A CANNABOOST-tal garantált a nagyobb terméshozam és a kivételes íz. A jó termés manapság már nem csak a súlyban fejeződik ki. A minőség kezd egyre fontosabb szerepet játszani, és ez azt is jelenti, hogy az íz is egyre fontosabbá válik. A fotoszintézis sebességének növelése nagymértékben növeli a gyümölcsök cukortermelését. Ezáltal az íz édesebbé válik, és a gyümölcsökben lévő természetes aromák nagyobb koncentrációban termelődnek. A gyümölcsökben lévő illóolajok erősebb illata is sokatmondó.

A legtöbb booster csak kiegészítő tápanyag. Az olyan valódi boosterek, mint a CANNABOOST azonban valóban fokozzák a növény anyagcseréjét, és egészségesebbé teszik azt. A CANNABOOST az "új boost generáció".

Ezzel a termékkel ismét bebizonyítottuk, hogy a minőség önmagát bizonyítja!

CANNABOOST Accelerator

Felhasználói utasítások
Használat előtt jól rázza fel az üveget
Adagolás: A CANNABOOST-ot 1:500 arányú hígításban (20 ml/10 liter vízhez) adagolja a virágzás kezdetétől. Extra virágzáshoz 1:250 arányban hígítva (40 ml/10 liter vízhez).
Ne használja hidrogén-peroxidot (H202) tartalmazó termékekkel együtt.
A hígított oldatot 4 napon belül használja fel!
A CANNABOOST kézzel, csepegtető öntözéssel vagy lombtrágyázással adható.

Tárolás, egészségügyi és biztonsági és egyéb utasítások
Használja a CANNABOOST-ot a szokásos tápszerekkel együtt.
Zárva, sötét és fagymentes helyen tárolja.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!