Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
7.638 Ft
Menny.:db

BioBizz TopMax 0,5 liter

Ár:
7.638 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: BioBizz
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 14.
BioBizz TopMax -ízjavító, tápanyagfelvételt valamint a virágok méretét és súlyát növelő tápszer.

Leírás

BioBizz TopMax

Íz és aroma a csúcsra járatva

Mi a Top-Max?
Három kiváló ok van arra, hogy ezt a 100%-ban organikus virágzásserkentőt használjuk. Először is, olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segíthetnek a virágfürtök tényleges méretének és súlyának növelésében. Másodszor, javul a tápanyagfelvétel. Harmadszor pedig a Top-Max-szal termesztett növények édesebb, finomabb ízű termést eredményeznek.

Az, hogy hogyan aktiválja a tápanyagok áramlását, alapvetően azon múlik, hogyan képes felszabadítani a talajban lévő kalcium, vas és magnézium ásványi anyagokat, amelyek serkentik a növény anyagcseréjét.

A Top-Maxban lévő huminsavak és fulvosavak előnyei
A Top-Max hihetetlenül hatékony a benne található huminsavak miatt. E savak fő forrása a talajban található ősi anyag, a leonardit. Ez a 300 millió évvel ezelőtt, a karbon időszakban virágzó őskori fákból és növényzetből származik.

A fulvosavak olyan különleges tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a virágok egészséges növekedéséhez. Ezek a savak a föld mélyén található, kivételesen gazdag humátlelőhelyekről származnak. Természetes elektromos töltésük vonzza a tápanyagokat és ásványi anyagokat, amelyek mind a mikrobiológiai talajalapban, mind az alkalmazott szerves trágyákban jelen vannak.

A huminsavak és a fulvosavak együttesen fokozzák a régi növényi sejtek energiáját, miközben serkentik az új sejtek kialakulását.

Hogyan kell használni?
A Top-Max a teljes virágzási időszak alatt használható, és különösen jól működik Biobizz szubsztrátkeverékekkel kombinálva.

A virágzás első heteiben 1 ml/litert vízzel javasolt adagolni. A betakarítás közeledtével és az öblítés előtt az adag 4 ml/l vízre növelhető. A legjobb eredmény érdekében kövesse hivatalos tápanyag-előállítási ütemtervünket.

Adagolási táblázat

Biobizz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!