Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.588 Ft
Menny.:db

BioBizz Light-Mix 50 liter

Ár:
5.588 Ft
Űrtartalom/ liter: 50 liter
Menny.:db
Gyártó: BioBizz
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.

BioBizz Light-Mix -Egy személyre szabott termesztéshez szükséges alap szubsztrátum

Leírás

BioBizz Light-Mix

Egy személyre szabott termesztéshez szükséges alap szubsztrátum

Mi az a Light-Mix?
Ha nagyobb kontrollt szeretne, a Light-Mix ideális alapot biztosít a palánták, fiatal növények és dugványok erőteljes növekedésének ösztönzéséhez - már a kezdetektől fogva.

Beindítja a létfontosságú mikroaktivitást, ahogy a víz együttműködik a talajjal, szerves katalizátorokat termelve, amelyek gyorsan fejlesztik a gyökérszerkezeteket.

A Light-Mixet speciálisan úgy kevertük össze, hogy végig optimális vízelvezetést biztosítson - ez lényeges tulajdonság, ha Ön automata öntözőrendszert használ.

A pH- és EC-értékek
A Biobizz termékek kizárólag természetes szerves elemeket tartalmaznak, nem pedig ásványi sókat, például magnéziumot vagy szulfátokat, amelyeket a szintetikus műtrágyákban találhat. Ez adja a Light-Mix közepes elektromos vezetőképesség (EC) értékét. És bár a szerves elemeit nem lehet mérni, de van egy önszabályozó rendszerük, amely segít a pH-értékeket a megfelelő szinten tartani.

Hogyan kell használni?
A Light-Mix használata esetén nagyobb tápanyagadagokat alkalmazhat bármilyen növényfajtához, beleértve a nagy tápanyagigényűeket is, anélkül, hogy fennállna a talaj túlterhelésének és a tápanyagégés veszélye - amit a levelek sárgulása és ropogós, égett csúcsok jeleznek.

Az automatikus öntözésnél fontos, hogy a víz megfelelően beszivárogjon az aljzatba, különben az túl nedves lesz, és penészesedéshez vezethet.

Adagolási táblázat

Biobizz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!