Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
4.784 Ft

BioBizz LeafCoat 0,5 liter

Ár:
4.784 Ft
Kiszerelés:
Gyártó: BioBizz
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

BioBizz LeafCoat -használatra kész termék, amely megerősíti és megvédi a növényeket a nemkívánatos rovarok és a károsító levélgombák ellen.

Leírás

BioBizz LeafCoat

100%-ban organikus védelem a kártevők és a hőmérséklet-változások ellen

Mi az a Leaf-Coat?
A Leaf-Coat egy használatra kész termék, amely megerősíti és megvédi a növényeket a nemkívánatos rovarok és a károsító levélgombák ellen.

Természetes latexből készült, amelyet eredetileg a párolgás megakadályozására fejlesztettek ki, és egy áteresztő, önlebomló gátat hoz létre a levélen, amely mégis átengedi a levegőt és a fényt.

Miért nyújt a Leaf-Coat minden körülmények között jobb védelmet?
Ha a légkör túl meleg és párás (28ºC felett), a Leaf-Coat segít megakadályozni, hogy a növény túl sok vizet veszítsen a párolgás révén. Ugyanakkor a természetes latexréteg, amelyet a levelek körül képez, segít a növénynek lélegezni, és megakadályozza az ""izzadást"". Majd amikor a hőmérséklet csökken, például a téli hónapokban, a Leaf-Coat védelmet nyújt a hideg ellen azáltal, hogy segít fenntartani a levelek hőmérsékletét.

A növényvédő szerek környezetbarát alternatívájaként a Leaf-Coat nem is lehetne alkalmasabb és biztonságosabb a használatára. A növényvédő szerek használatának csökkentése pénzt is megtakarít. A szintetikus és mérgező termékekkel ellentétben pedig kellemes illatú, és nem irritál. Mivel a Leaf-Coat nem szívódik fel a levelekbe, a gyümölcs ízét sem befolyásolja.

Hogyan kell használni?
A Leaf-Coat-ot nem kell vízzel összekeverni - egyszerűen csak alkalmazza közvetlenül a flakonból, lehetőleg porlasztóból. Permetezze be teljesen a leveleket és a virágokat, és ezt hetente körülbelül kétszer ismételje meg a virágzás vége előtt két héttel.

Az alkalmazást követő néhány órán belül egy nagyon vékony - 1,5 mikron vastagságú - rugalmas réteg képződik a leveleken. Jótékony hatása két hétig tart, amíg a fény vagy a napfény hatására természetes módon le nem bomlik.

Adagolási táblázat

Biobizz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!