Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
7.196 Ft

Atami ATAZyme 1 liter

Ár:
7.196 Ft
Kiszerelés: 1 liter
Gyártó: Atami
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.

Leírás

ATA ATAZYME

Az ATA Atazyme egy enzimalapú NPK-mentes talajkondicionáló. A tápoldathoz való hozzáadásnak csak kis hatása van a tápoldat EC-értékeire. Az enzimek katalizátorként működnek, és ezért szerepet játszanak a (bio)kémiai folyamatok végrehajtásában azáltal, hogy felgyorsítják és/vagy lehetővé teszik azokat.

Az ATA Atazyme lebontja a szubsztrátumban lévő régi és elhalt gyökereket. Ez biztosítja, hogy a létfontosságú ásványi anyagok és cukrok elérhetővé váljanak a talajlakó szervezetek számára, és hogy a talaj levegőztetése az elhalt gyökéranyag "kitakarításával" megtörténjen. A jól levegőztetett szubsztrát elősegíti a gyökérnövekedést, és ezáltal a növény ellenállását a betegségekkel és gombákkal szemben.


 
Az ATA ATAZYME alkalmas a következőkhöz

Zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények, mint például bab, kakukkfű, oregánó, bazsalikom, retekcsíra, sóskacsíra stb termesztéséhez. Az egyes növények vagy kultúrák igényeinek megfelelő adagot szükséges kimérni.

Alkalmas talajban, hidro- és kókuszban történő termesztésre a normál tápoldatok kiegészítéseként. Lehetőleg hetente egyszer kell a tápoldathoz keverni a növekedési és virágzási ciklus alatt. A szubsztrát (részleges) újrafelhasználásakor is igen hatékony adalékanyag.


 

Adagolás: 1 - 3 ml liter vízenként.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!