Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
8.884 Ft

Advanced Nutrients Sensizym 0,5 liter

Ár:
8.884 Ft
Kiszerelés:
Gyártó: Advanced Nutrients
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 05.
  • bioaktív enzimek az erős gyökérnövekedésért
  • a növények maximális tartóssága, életképessége és hatékonysága
  • lehetővé teszi a talaj, a kókuszszubsztrát és a kőzetgyapot újrafelhasználását

Leírás

Advanced Nutrients Sensizym
 

A Sensizym egy rendkívül jó minőségű enzimes műtrágya. Mindig is csodálkozott azon, hogy a kültéri növények miért nőnek nagyobbra, mint a szobanövények? A válasz a következő sorokban található. A felhasznált enzimek, kitinázok, proteázok, hidrolázok, glükanázok és cellulázok helyettesítik a bioaktív enzimek természetes funkcióját, amelyek egyébként csak a természetes kültéri növényekben találhatók meg. Ezek az enzimek felelősek az elhalt anyagok lebontásáért a gyökérzónákban, és így újrahasznosítható táplálékot teremtenek a növények számára.

Az Advanced Nutrients tudósainak sikerült nagy mennyiségű hasznos talajmikroba fermentációjából koncentrált enzimadagot előállítaniuk. Ezek az enzimek a gyökerek maximális tartósságát, életképességét és hatékonyságát eredményezik.

A Sensizym másik jellemzője, hogy a felhasznált gyökérágy, például a kőzetgyapot vagy a kókusz szubsztrát, újra felhasználható. Ez időt és pénzt takarít meg. A Sensizym a Professional Grower Level része, és az Advanced Nutrients Tarantula és az Advanced Nutrients Nirvana tápanyagokkal együtt kell használni.

Az Advanced Nutrients Sensizym alkalmazása és adagolása
A Sensizymet a virágzási fázisban használják. A betakarítás előtt az szubstrátumot alaposan át kell öblíteni, ideális esetben az Advanced Nutrients Flawless Finish nevű szerrel. A betakarítás után az fszubstrátumot ismét át kell öblíteni, és a nagy gyökértörmeléket el kell távolítani. Ezt követően az szubstrátumot néhány napig pH-korrigált vízzel és Sensizym-mel nedvesítjük. Az aljzatot ezután megszárítják normál nedvességtartalomra, és közvetlenül újra felhasználható.

1-6. virágzási hét: 2ml/L
Megjegyzés: Az Advanced Nutrients adagolása 0,0 EC kiindulási értéken alapul. A csapvíz EC értéke általában kb. 0,5, ezért javasoljuk, hogy a csapvízzel való öntözés esetén az adagolás felével kezdjen.
Az adagot ezután lassan lehet növelni, amíg a növények számára optimális tartományt nem találjuk.

Az Advanced Nutrients Sensizym a következő méretekben kapható:

NPK: 0 - 0 - 0 - 0
Közeg: talaj, hidro, kókusz aljzat
Növényi stádium: Virágzás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!