Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
19.778 Ft
Menny.:db

Advanced Nutrients Piranha 0,5 liter

Ár:
19.778 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Advanced Nutrients
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.
  • Kiváló minőségű műtrágya az erős és egészséges gyökerekért
  • Gombakultúrák a maximális tápanyagfelvétel érdekében
  • 100% organikus

Leírás

Advanced Nutrients Piranha Liquid - Gombakultúrák a tökéletes szimbiózisért
A mikrobák olyan apró élő szervezetek, amelyek a gyökerekhez közeli környezetben, a rizoszférában élnek. Nagyjából bakteriális és gombakultúrákra oszthatók. A mikrobák nélkülözhetetlenek a gyökerek kialakulásához és felszívóképességéhez.

Az Advanced Nutrients Piranha trágya a gyökérzetet jótékony gombakultúrákkal látja el, amelyek maximalizálják a növény oxigén-, tápanyag- és vízfelvevő képességét. Ez megkönnyíti a növények számára, hogy erős és erősen elágazó gyökérzetet alakítsanak ki, ami természetesen a termésre is nagyon pozitív hatással van.

A gombakultúrák szimbiózist alakítanak ki a növények gumós gyökérvégével, amit mikorrhizának nevezünk. A természetben sok növény támaszkodik erre a szimbiózisra, hogy megvédje magát a kedvezőtlen körülményektől és a stressztől. A gombákból úgynevezett hifák (gombasejtekből álló fonalszerű struktúrák) nyúlnak a talajba, amelyek átmérője olyan kicsi, hogy a legkisebb interstitialis tereket is megnyitják. Ez a víz, a nitrogén, a foszfor és a különböző nyomelemek optimális felszívódását eredményezi. A gombák átveszik a tápanyag-sók és a víz felvételét és tárolását, ugyanakkor megvédik a növény gyökereit a kórokozóktól. Cserébe a gomba szénhidrátokat és más szerves vegyületeket kap a növénytől, amelyekre a gombának szüksége van. Növekszik a növény vitalitása, és biztosított az egészséges fejlődés a dugványoktól a végstádiumig.

Az Advanced Nutrients Piranha 100%-ban organikus, és a legjobban a Voodoo Juice és a Tarantula Liquid folyadékkal kombinálva működik, hogy extra adag baktériumot kapjon.


Használat és adagolás:
Fénytől védve, 10-20 fokon tárolandó.
1.-2. növekedési hét: 2ml/liter vízben
1.-2. virágzási hét: 2ml/liter vízben
Figyelem: Az Advanced Nutrients adagolása 0,0 EC kiindulási értéken alapul. A csapvíz EC értéke általában kb. 0,5. Ezért, ha csapvízzel öntöz, javasoljuk, hogy az adagolás felével kezdje.
Az adagot ezután lassan lehet növelni, amíg a növények számára optimális tartományt nem találjuk.

Az Advanced Nutrients Piranha Liquid a következő méretekben kapható:

0.25L / 250ml
0,5L / 500ml
1L / 1000ml
4L
NPK: 0 - 0 - 0 - 0
Összetétel: szerves
Növényi szakasz: növekedés, virágzás
Közeg: föld, hidro, kókusz szubsztrátum

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!