Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
10.010 Ft
Menny.:db

Advanced Nutrients Overdrive 0,5 liter

Ár:
10.010 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Advanced Nutrients
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
  • erősíti a gyümölcs- és virágtermelést a virágzás utolsó napjaiban.
  • Rendkívül erős stimulánsokat tartalmaz
  • Gyümölcs- és virágtermés az utolsó napig

Leírás

Advanced Nutrients Overdrive - teljes gőzzel a célvonalig
Az Overdrive-ot az Advanced Nutrients fejlesztette ki, hogy a virágzási fázis utolsó napjaiban egy utolsó energialöketet adjon növényeinek, hogy teljes mértékben kiaknázhassák a növények genetikai potenciálját. Különösen akkor, ha a növényei nem voltak végig optimális körülmények között, érdemes az Overdrive-ot használni, hogy a legjobbat hozza ki a rossz helyzetből. De az erős, egészséges növények is rendkívül sokat profitálnak az Overdrive-ból, és minden energiájukat a gyümölcsök és virágok kialakításába fektetik még a betakarítás előtti utolsó napokban is.

Az Ön növényeinek életciklusát erősen meghatározza a genetika és a környezeti feltételek. A legtöbb egynyári növény esetében a virágzási fázis kezdete egyben a növényi élet közelgő végét is jelenti. Így a növények anyagcseréje már a virágzási fázis végén erősen lecsökken, még akkor is, ha a növényeknek még van néhány napjuk vagy hetük arra, hogy nagyobb gyümölcsöket és virágokat hozzanak. Az Overdrive segítségével megállíthatja ezt a hanyatlást, és óriási energialöketet adhat növényeinek az utolsó napokban.

A tesztek kimutatták, hogy az Overdrive újra serkenti a gyümölcs- és virágtermelést, valamint jelentősen erősíti az illatanyagok és illóolajok termelését. A legjobb eredmény elérése érdekében az Overdrive-ot az Advanced Nutrients Big Bud és az Advanced Nutrients Bud Ignitor kombinációban használjuk.

Az Advanced Nutrients Overdrive adagolása és alkalmazása
Az Overdrive akkor mutatja a legjobb eredményeket, ha a virágzási fázis utolsó harmadában használják. Az Advanced Nutrients csak a Flawless Finish használatát ajánlja 4-10 nappal a betakarítás előtt.

6. és 7. virágzási hét: 2ml/L
Megjegyzés: Az Advanced Nutrients adagolása 0,0 EC kiindulási értéken alapul. A csapvíz EC értéke általában 0,5 körül van, ezért ha csapvízzel öntöz, javasoljuk, hogy az adagolás felével kezdje.
Az adagot ezután lassan lehet növelni, amíg a növények számára optimális tartományt nem találjuk.

Az Advanced Nutrients Overdrive a következő méretekben kapható:

0.25L / 250ml
0,5L / 500ml
1L / 1000ml
4L
10L

Közeg: talaj, hidro, kókusz aljzat
Összetétel: ásványi
Növényi stádium: Virágzás
NPK: 1 - 5 - 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!