Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
3.578 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-05-29

Advanced Nutrients Nirvana 250ml

Ár:
3.578 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-05-29
Gyártó: Advanced Nutrients
  • 100% organikus virágzásfokozó
  • növeli a hozamot
  • javítja a szaglást és az ízlelést

Leírás

Advanced Nutrients Nirvana - szerves virágzásfokozó
Az Advanced Nutrients kifejlesztette a Nirvana virágzásfokozót kifejezetten a magas igényű biotermesztők számára. A Nirvana organikus módon javítja a növények ízét, illatát és terméshozamát. Egy pillantás az összetevőkre azt mutatja, hogy az Advanced Nutrients semmit sem spórolt a Nirvana kifejlesztésénél! A denevérguano és a gilisztahumusz mellett virágokat elősegítő aminosavakat tartalmaz, amelyek a különösen hatékony "L" formában vannak elrendezve.

Az Advanced Nutrients Nirvana másik előnye a szappankéregfából és a pálmaliliomból származik - mindkét növény természetes felületaktív anyagokat termel, amelyek megkönnyítik a növények számára a tápanyagok felszívódását. Ezeknek a felületaktív anyagoknak köszönhetően a Nirvanában található denevérguanót és gilisztahumuszt a növények különösen gyorsan és közvetlenül szívják fel, és így közvetlenül feldolgozhatják a gyümölcs- és virágtermeléshez.

A Nirvana 22 különböző aminosav mellett nagyszámú B-vitamint is tartalmaz. Ezek a B-vitaminok különösen előnyösek a stresszhelyzetben lévő növények számára, mint például a dugványok, palánták, anyanövények vagy virágzási fázisban lévő növények számára. Ezenkívül a Nirvana azomitot tartalmaz, egy természetes eredetű vulkáni kőzetet, amely számos jótékony anyagot tartalmaz. Továbbá a Nirvana huminsavakat tartalmaz, amelyeket a Leonarditokból vonnak ki. Ezek a huminsavak fokozzák a növények anyagcseréjét és erősítik a tápanyagfelvételt.

Az Advanced Nutrients Nirvana alkalmazása és adagolása
Az Advanced Nutrients Nirvana folyékony és lombtrágyaként is használható. A benne lévő felületaktív anyagoknak köszönhetően a Nirvana hatékony lombtrágya, és közvetlenül a virágokra és gyümölcsökre is kijuttatható. Mivel kizárólag szerves összetevőket használ, lombtrágyaként még a virágzás végén is biztonságosan használható. Az Advanced Nutrients mindazonáltal azt javasolja, hogy ha a Nirvanát lombtrágyaként használták, a virágokat és a gyümölcsöket szedés előtt tiszta vízzel öblítsék le.

A gyártó a következő adagolást ajánlja:

Virágzás 3-6. hete: 2ml/L.
Figyelem: Az Advanced Nutrients adagolása 0,0 EC kiindulási értéken alapul. A csapvíz EC értéke általában kb. 0,5, ezért javasoljuk, hogy a csapvízzel való öntözés esetén az adagolás felével kezdjen.
Az adagot ezután lassan lehet növelni, amíg a növények számára optimális tartományt nem találjuk.

Az Advanced Nutrients Nirvana a következő méretekben kapható:

0.25L / 250ml
0,5L / 500ml
1L / 1000ml
4L
10L
Összetétel: szerves
Közeg: föld, hidro, kókuszrost
Növényi stádium: Virágzás
NPK: 0 - 0 - 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!