Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
5.829 Ft

Advanced Nutrients Carboload 0,5 liter

Ár:
5.829 Ft
Kiszerelés:
Gyártó: Advanced Nutrients
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. június 05.
  • Cukorellátás az erőteljes virágzásért
  • Szénhidrátok a hosszan tartó energiaellátásért
  • támogatja a gyökerek tápanyagfelvételét

Leírás

CarboLoad - extra energia a növények számára
A CarboLoadot az Advanced Nutrients fejlesztette ki, hogy tökéletes mennyiségű szerves szénhidrátot biztosítson növényeinek, amikor a legnagyobb energiára van szükségük: Virágzási fázisban.
A növekedési fázisban a növények már sok energiát elhasználtak, és gyakran előfordul, hogy a virágzási fázis közepe táján már nem érik el a kívánt eredményt. Ennek oka egyszerűen a szénhidráthiány!

Az egészet nagyon jól át lehet ültetni az emberre egy példán keresztül: mindannyiunknak szüksége van szénhidrátokra, hogy feltöltsük a szervezetünket energiával. Ezért van az, hogy például az élsportolók a következő versenyük előtt extra mennyiségű szénhidrátot fogyasztanak, hogy mindent kihozzanak magukból.

A CarboLoad ezt a glükóz, arabinóz és xilóz speciális összetételével éri el, fulvosavval kombinálva. Növényei a megfelelő időben kapják meg az erős virágzáshoz szükséges cukorellátást, valamint a hosszú távú és állandó energiaellátáshoz szükséges összetett szénhidrátokat. Ha tehát a megfelelő időben táplálja növényeit CarboLoaddal, akkor maximálisan felturbózza őket, hogy nagy, nehéz és ízletes gyümölcsöket teremjenek.

A műtrágyában található speciális mikrobák erősítik a gyökérzetet és javítják a tápanyagfelvételt. Az Advanced Nutrients Carbo Load kizárólag 100%-ban szerves szénhidrátokat tartalmaz, és olyan termelők számára is alkalmas, akik teljes mértékben a szerves trágyázásra támaszkodnak.

A CarboLoad Liquid alkalmazása és adagolása:
1-6. virágzási hét: 2ml/liter.
Virágzás 7. hét: Öblítés Advanced Nutrients hibátlan kivitelben
Figyelem: Az Advanced Nutrients adagolása 0,0 EC kiindulási értéken alapul. A csapvíz EC értéke általában kb. 0,5. Ezért, ha csapvízzel öntöz, javasoljuk, hogy az adagolás felével kezdje.
Az adagot ezután lassan lehet növelni, amíg a növények számára optimális tartományt nem találjuk.

Az Advanced Nutrients CarboLoad Liquid a következő méretekben kapható:

0.25L / 250ml
0,5L / 500ml
1L / 1000ml
4L
10L
NPK: 0 - 0 - 0 - 0
Összetétel: szerves
Közeg: talaj, hidro, kókusz szubsztrátum
Növényi stádium: Virágzás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!