Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
sk
en
de
Ár:
21.266 Ft
Menny.:db

Advanced Nutrients Bud factor X 0,5 liter

Ár:
21.266 Ft
Kiszerelés:
Menny.:db
Gyártó: Advanced Nutrients
Szállítási díj: 2.412 Ft
Várható szállítás: 2024. április 17.
  • Virágzásfokozó a nagyobb terméshozamért
  • növeli az olaj- és gyantatermelést
  • erősíti az immunrendszert

Leírás

Advanced Nutrients Bud Factor X - teljes mértékben kihasználja a növények természetes potenciálját.
A Bud Factor X az Advanced Nutrients bioaktív virágzásfokozója, amely fokozza a növények természetes folyamatait, és serkenti a gazdag gyanta- és olajtermelést. Ez a két összetevő együttesen alkotja az úgynevezett terpénprofilt, amely jelentősen befolyásolja az illat- és ízanyagokat, valamint maximalizálja a fotoszintetikus aktivitást.

Az alaptrágyákkal kombinálva a Bud Factor X serkenti a korai és bőséges virágzást. Az összetevők a növények gyökerein keresztül szívódnak fel, és serkentik a gyümölcsök és virágok folyamatos olaj- és gyantatermelését. A növények nemcsak jobb minőségű, hanem nehezebb gyümölcsöket és virágokat is fognak teremni. A Bud Factor X nitrogént és B-vitaminokat is tartalmaz, amelyek pozitív hatással vannak a növények gyökérnövekedésére.

Ezenkívül a növényi gyanta természetes védelmet nyújt a különféle kártevők ellen, és sérülés esetén lezárja a sebet. Talán emlékszel erre a biológia óráról. A Bud Factor X-et a korai virágzási szakaszban alkalmazzák, és jelzi a növénynek, hogy folyamatosan gyantát és illóolajokat termeljen. Miért zseniális ez? Sok termelő gyakran használ kénalapú növényvédő szereket, amelyek természetes módon védekeznek a kártevők ellen, de az ízre és az illatra is hatással vannak. Az olajok és gyanták tartós és bőséges termelése a Bud Factor X használatával kiküszöböli az ilyen kénalapú szerek szükségességét. Ezenkívül a műtrágya táplálja a gyökérzetben lévő mikrobákat.

Az optimális eredmény érdekében a Bud Factor X-et a Piranha Liquid, a Voodoo Juice és a Tarantula Liquid termékekkel együtt kell használni.
Az Advanced Nutrients Bud Factor X alkalmazása és adagolása
A Bud Factor X a virágzás első és utolsó előtti hetétől kezdve használható. Az adagolás 2 ml/l.

Megjegyzés: Az Advanced Nutrients adagolása 0,0 EC kiindulási értéken alapul. A csapvíz EC értéke általában kb. 0,5, ezért javasoljuk, hogy a csapvízzel való öntözés esetén az adagolás felével kezdjen.
Az adagot ezután lassan lehet növelni, amíg a növények számára optimális tartományt nem találjuk.

Az Advanced Nutrients Bud Factor X a következő méretekben kapható:

0.25L / 250ml
0,5L / 500ml
1L / 1000ml
4L
10L
NPK: 0 - 0 - 0 - 0
Közeg: talaj, hidro, kókusz aljzat
Növényi stádium: Virágzás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!